Ha képes lennél teleportálni és manipulálni az idöt, mire használnád?
Képes lennél úgy teleportálni, hogy elképzeled a helyet ahova mennél. Olyan helyre is tudnál amit még nem láttál, de bizonytalan lenne hogy hol kötnél ki és bele is halhatnál ha mondjuk egy falban kötsz ki.
Emellett megtudnád állítani az idöt, lelassíthatnád vagy elöre/hátra tekerhetnéd, viszont ha valamit arréb próbálsz tolni megállított idöben akkor hamar újraindulna, mert beleavatkoztál a dolgokba. A múltbeli tetteid pedig megváltoztatnák a jelent.
Mire használnád ezeket a képességeket?:)
talán ezért is nem lehet teleportálni, amilyen ötleteket itt felvezettek. :D
vagyis lehet, de ahhoz be kell látni bizonyos dolgokat...ja és az idő az tabu, azt nem lehet machinálni a teret igen. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Tuti, hogy semmit nem változtatnék meg a múltban: lehet hogy még nagyobb galibát csinálnék, hisz minden változásnak volt oka. Akkor miért írnék felül én akár egyetlen apró történést is?
A jövőbe nem utaznék, mert talán kiábrándítana, amit ott látok. Szóval, valószínűleg nem ugrálnék ide-oda...
A teleporttal viszont ingyen utazgatnék a Föld körül:)
likvidálnám őt: Herzl Tivadar
Most béke lenne akkor legalább...
Szerintem meg ijednék elsőnek ettől az erőtől mert nagy erő nagy felelőség.Elején még csak tamasztalgatnám hogy mire vagyok képes. De aztán inkáb felelöség teljeseb dolgokra használnám mint pl.2001.szeptember 11-edikei terrorista támadás meg előzése mert nagyon sok áldozatot követelt.
De javitsatok ki hanem jól mondok vmit
(13/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!