Ha képes lennél teleportálni és manipulálni az idöt, mire használnád?
Képes lennél úgy teleportálni, hogy elképzeled a helyet ahova mennél. Olyan helyre is tudnál amit még nem láttál, de bizonytalan lenne hogy hol kötnél ki és bele is halhatnál ha mondjuk egy falban kötsz ki.
Emellett megtudnád állítani az idöt, lelassíthatnád vagy elöre/hátra tekerhetnéd, viszont ha valamit arréb próbálsz tolni megállított idöben akkor hamar újraindulna, mert beleavatkoztál a dolgokba. A múltbeli tetteid pedig megváltoztatnák a jelent.
Mire használnád ezeket a képességeket?:)
Kb. 200 évvel mennék vissza, egyenesen Jane Austen: Büszkeség és balítélet című regényének helyszinére. A helyemre visszaküldeném Elizabethet, én pedig elcsábítanám Mr. Darcy-t! :D:D
Üdv: Mrs Darcy :D
Visszamennék 1490 előttre és szólnék Mátyás királynak, hogy az országot, amit baromi jól összehozott, pár száz év múlva címeres idióták fogják irányítani, és tönkre fog menni, mert a féreg bécsiek nem ismerték el az új trónörököst, és tegye meg királynak Kinizsi Pált.
Na akkor nem tartanánk ma itt. Nem lenne se liberális, se bolsevik párt. Rend lenne és normális hadseregünk :)
Én vagyok a mr Darcy-s. :)
Akkor jóban lennék vele, és összehoznám egy katonával. De Darcy az enyém! :)
18:57
De miért, 18:47-nek is tulajdonképpen tökéletesen igaza van.
Nekem elég lenne a teleport, azzal nem csinálhatok időgalibát. Beteleportálnék a világbank, meg a többi nagyhatalom kincstárába, és kipakolnám az egész aranykészletet.
Onnantól fogva képesség nélkül is tudnám terelni a történelem menetét, megbuktatnám az egész kapitalista ideológiát, de ez már egy hosszabb történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!