Melyik játékboltban tudok venni Oujia táblát?
Hallottam hogy ilyen helyeken lehet beszerezni és nem szeretnék ilyen boszi izében vásárolni.. lehetőleg az eredeti William Flud félét keresem.. olyasmit amit a hasbro is árúsít.
[link] , ilyesmit.
A Quija és a "Qouijja" között annyi a különbség, hogy utóbbit elírták :) A helyes írásmód a Quija, kiejtésben a "kviha" és a "gviha" között félúton lévő torzított k-g hanggal kezdve áll a legközelebb a megoldáshoz. Ajándékba nem ajánlanám, de nem ez volt a kérdés, hanem, hogy hol lehet venni...
A szövetség táblái nagyon szépek... én mégis a saját kezűleg készítettre szavazok :) szerzel egy falapot, szépen lecsiszolod a felületét, ceruzával felrajzolod a betűket és a számokat, valamint az "igen" a "nem" és a "nem válaszolhatok" kifejezéseket, ezek a leghasznosabbak hosszútávon... szükséged lesz még egy eszközre... (én cipész árt használok erre a célra) az eszközzel kivájod a betűket/számokat/kifejezéseket, max fél centi mélyen.
A következő lépés: na innen kétfelé válik az út :)
1.) (egyszerűbb) kifested valamilyen sötét színű körömlakkal.
2.) (problémásabb) ehhez szükséged lesz egy vékony fémrúdra, valamire, ami rosszul vezeti a hőt és megfoghatod vele a fémrudat, és egy öngyújtóra/gáztűzhelyre/egyéb erős hőforrásra: Megfogod a fémrudat a konyharuhával/egyéb ideiglenes hőszigetelővel, felforrósítod, és szép sorban, pontonként sötétre égeted a fát a kivájt helyeken :) a végén az egészet átkened egy kis lakkal és kész is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!