Melyik játékboltban tudok venni Oujia táblát?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy ilyen helyeken lehet beszerezni és nem szeretnék ilyen boszi izében vásárolni.. lehetőleg az eredeti William Flud félét keresem.. olyasmit amit a hasbro is árúsít.
[link] , ilyesmit.
2010. nov. 14. 15:50
2/11 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy ott lehet-e vagy nem hanem hogy hol lehet kis országunkon belül.
2010. nov. 14. 17:20
3/11 anonim válasza:
:D boszi izé :D Jaj besz@rok a nevetéstől!Meg játékbolt.Figyu!Ez nem játék dolog!Megidézel valakit,nem küldöd vissza a szellemvilágra akkor be is dilizhetsz.Szerintem ne erőltesd. :D :D
4/11 A kérdező kommentje:
ajándékba menne.. amúgy tudom
2010. nov. 14. 19:28
5/11 anonim válasza:
először azt hittem gúnyolódó kérdés...
6/11 anonim válasza:
A 3-as, a 4-es és az 5-ös termék.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem illik gúnyolódni itt. Úgyvélem azért kérdezek itt hogy választ kapjak. Köszönöm a válaszokat
2010. nov. 15. 21:10
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat,de ez nem az amit keresek. Mi a Különbség az Qouijja és az Oujia közt? Nem látszik sok különbség de mégse értem. Nem gúnyból kérdem,nehogy megint valaki ezt gondolja,a válaszokat előre is köszönöm.
2010. nov. 15. 21:17
10/11 anonim válasza:
Szerintem, még ha játékboltban kapható is, nem ott kéne venni, hanem rendes helyen. 'rendes hely'... na igen:D de érted... ez tényleg nem játék.
Bár nem is lehet túl olcsó egy eredeti. Ja, hát kérdés, hogy használatba is lesz-e véve vagy csak dísznek. Mert ha használni is akarják, akkor minél eredetibb kell, az tutira 'biztonságosabb' is meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!