Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Más is ezt tapasztalja, ha...

Más is ezt tapasztalja, ha próbálná a Vonzás törvényét/vizualizálni/agykontrolozni stb?

Figyelt kérdés

Kb mindent elolvastam a témában, elég jól áll a szénám, de valahogy észrevettem, hogy mintha lenne rajtam egy tiltás bizonyos dolgokkal kapcsolatban?

Párkeresés téren kb 10/10-ben működik, esküszöm kb mint a Spiderman 3-ban, amikor rajta van a szimbionta Parkeren 😃

Házzal/pénzzel is jól állok, egészség területén is sok mindent behúztam.

Viszont szakmailag egyszerűen hiába képzelek el bármit, valahogy nem jön össze semmi. Ha mégis, mindig van valami hátulütője a dolognak.

Kicsit olyan érzésem van, mintha meg lenne adva, hogy oké, lehet sok nőm, de szakmailag sose fogom azt elérni, amit szeretnék, hogy végre elinduljak vállakozói irányba is és sok pénzt keressek. A mostani se rossz, de középvezetői, ami nem egy nagy kaland. Átlagfizetés embernek sok, de amúgy nem az.

Olyanok válaszát várom, akik művelik és értik, hogy mi az a Vonzás törvénye meg olvastak ilyen könyveket, hogy Agykontroll, Mesterkulcs rendszer stb és rendszeresen alkalmazzák.

márc. 31. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
ezek hülyeségek
márc. 31. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Nálam fordítva, igaz, párkapcsolatra már nagyon régen nem használtam.
márc. 31. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Nekem életem egyetlen területe se működik úgy, ahogy szeretném. Se a pénz, se a párkapcsolat... Barátnőt tudnék szerezni, mert ha mondogatom magaban, hogy vonzó vagyok, vonzó vagyok, akkor nagyon hamar nagyon sok olyan nőt bevonzok, akinek tetszem, viszont ezekből sose lesz semmi, mert nincs pénzem, nincs egzisztenciám, és így semmi értelme megismerkedni velük vagy erőltetni a párkapcsolatot.

Egyetlen dologban értem el hatalmas előre haladást, de az nem anyagi dolog, hanem a külső körülményektől független belső béke. A külvilágban viszont egy csövesbánat senki vagyok.

márc. 31. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szégyent hoztok mindenkire, aki hisz az ezoterikus/okkult tanokban. Az ilyen New Age-es babonák semmi másra nem jók, minthogy a fogyasztói ember szintjére rontsák le az ilyesmit.
márc. 31. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az agykontroll baromira nem ezo, meg okkult.
márc. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!