Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha agykontrollal mindent be...

Ha agykontrollal mindent be lehet vonzani, akkor nem milliárdosok az agykontrolosok?

Figyelt kérdés
Mert gondolom hogy ez az elsők között van amit megpróbálnak elérni :))))))

2014. aug. 21. 21:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők felvilágosultabbak annál, hogy anyagi javakat gyűjtsenek, vagy azért, mert nem működik.
2014. aug. 21. 21:38
 2/19 A kérdező kommentje:

"Mert ők felvilágosultabbak annál, hogy anyagi javakat gyűjtsenek,"

Röhög a bolha!! :))))

Ja persze hogyne...

Nekem eddig még mindenki azzal reklámozta az agykontrolt hogy egyeseknek mennyi pénzt sikerült így szerezni!

2014. aug. 21. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán még az lehet, hogy csak azt tudod bevonzani, amire tényleg vágysz.

Mást választ nem tudok elképzelni. Ha ezt is megcáfolod, akkor már csak az ezósok legfőbb fegyverét tudom előhozni: te nem értessz hozzá, hülye szkeptikus vagy. Azzal csak te leszel kevesebb, ha nem hiszel el hihhetetlen, bizonyíthatatlan, minden valóságalapot nélkülöző dolgokat.

2014. aug. 21. 21:47
 4/19 A kérdező kommentje:

na igen és pénzre aztán egyáltalán nem vágynak :DDD

2014. aug. 21. 21:50
 5/19 A kérdező kommentje:

A kérdés egyébként így hangzik:

Ha agykontrollal mindent be lehet vonzani, akkor miért nem milliárdosok az agykontrolosok?

bocsika

2014. aug. 21. 21:51
 6/19 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van.
2014. aug. 21. 22:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Még én sem hiszem el amit írtam.
2014. aug. 21. 22:24
 8/19 anonim ***** válasza:
A fejlődés nem csak materiális szinten létezik.
2014. aug. 21. 22:26
 9/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert egészséges lelkű emberek akik tudják, hogy a pénz nem boldogít, és csak annak tudnak örülni, amiért keményen megdolgoznak. :)))

Egyébként azért nem tudják bevonzani a milliárdokat, amiért a jósok se tudják eltalálni a jövőheti lottószámokat. Mert mind a kettő butaság.

2014. aug. 21. 22:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is agykontrollos vagyok. Nem a milliárdokra van szükségünk, hanem ahhoz, hogy amit szeretnénk, és hasznos, az megtörténjen. Konkrét életcélokról van itt szó.
2014. aug. 21. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!