Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha agykontrollal mindent be...

Ha agykontrollal mindent be lehet vonzani, akkor nem milliárdosok az agykontrolosok?

Figyelt kérdés
Mert gondolom hogy ez az elsők között van amit megpróbálnak elérni :))))))

2014. aug. 21. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

mindenki azt hiszi, hogy olyan könnyű ez, hogy csak rágondol az ember és azonnal sikerül a dolog.

nem egészen... én egy nem pénz természetű dolgot akartam és egy évig mindennap arra koncentráltam és csak úgy jött össze. nagy munka... tehát ha jössz-méssz erre-arra, néha hamarabb elintézed, mintha próbálnád bevonzani a dolgokat.

pl. én 1 pasit is be akartam vonzani, csak nem sikerült, teltek a hónapok észre se vett.

fogtam magam, odamentem hozzá hogy tetszik, azóta is együtt vagyunk.

tehát segíts magadon az Isten is megsegít... nem ilyen hókusz-pókuszokban kell hinni. Az agykontroll annyiban jó, hogy ha mindig pozitív gondolatokra koncentrálsz (hogy valamiben jó vagy pl.) akkor jobban érzed magad. a félig teli vagy félig üres pohár szindróma.

de néha neked kell tenni érte, nem csak várni rá.... a legtöbb milliárdos aki maga szerzi a 0-ról a pénzt kezdetben elég sokat gürizik ám.

2014. aug. 21. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem igen! A milliárdosok is két részre oszthatóak például: Van, aki milliomosnak születik és van, aki megdolgozik a pénzéért igazából mindkettőhöz kreativitás kell és egy alapvető gondolkodási mód, esetleg intelligencia tanultság szerintem mindenki elérheti a gazdagságot csupán a számára jól végzendő szakma szükséges, esetleg pénz kamatoztatás végül tehetség stb. De szerintem a pénz mit sem számít az embernek, ha nincs megelegedve az addigi életével, mert bizony a gazdagság is egy idő után unalmassá válhat és miután elérted azt nincs már, ami motiváljon persze ezenkívül vannak kapzsi emberek, akik minél több pénzre vágynak és elfelejtik az kiélvezni azt ők a legszerencsétlenebb boldogtalan emberek.
2014. aug. 22. 08:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rosszul fogtad fel mire jó az agykontroll.

Például én eléggé negatív hozzáállású ember voltam, szinte mindenben csak a rosszat láttam meg. Gyakran depressziós voltam, boldogtalan és rosszul aludtam. Sokszor azon gondolkodtam hogy tudnak az emberek folyamatosan mosolyogni a képeken, nekem még az sem ment hogy egy mosolyt erőltessek. Úgy gondoltam változtatni fogok ezen, és pozitív gondolatokat "erőltetek", megpróbálok mindenhez jól hozzáálni, megpróbálom mindenben a jót meglátni. Igen, ahogy írtam az elején ez "erőltetett" szinten ment. Azután megismerkedtem a meditálással is, az alvási zavaraim megszüntek. Olyan szintre emeltem a pozitív hozzáállást, hogy a rossz dolgok azóta nem tudnak lehúzni. Az emberek el kezdték keresni a társaságomat, az erőltetett pozitív gondolatok átalakultak természetessé. Azóta minden napom nagyon jól tellik :)

2014. aug. 24. 13:07
 14/19 A kérdező kommentje:

nem én fogtam fel rosszul hanem azok akik azt terjesztik róla hogy bármit be lehet vonzani...

2014. aug. 24. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Az agykontroll, és a vonzás törvénye között van különbség.
2014. aug. 26. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem is kis külömbség! Az agykontrollnak van valóságalapja, a vonvás törvénye, pedig egy baromság.
2014. aug. 26. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:
az agykontroll nem egyenlő a vonzás törvényével
2014. aug. 28. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:

az agykontroll első sorban arról szól, hogy kilépj a szürkeségből,

másodsorban ha pozitívabban gondolkodsz az és nem pazarolsz energiát pánikra és siránkozásra az immunrendszered is jobban működik,

harmadjára mély meditáció hatására amit sokan sarlatán izmusnak tartanak, hogy hatással tudsz lenni különböző folyamatokra a testedben ( a sejtek, agy bizonyos anyagok és elektromos impulzusok alapján küldenek üzenteket egymásnak, mint egy jól szervezet gyártásirányítás, szenzorokkal, dolgozókkal stb. )

ha gondolataink és érzéseink kémiai reakciókat váltanak ki és elektromos impulzusokat akkor miért ne hatna a testűnkre ?

ha egy majom is megtanulja használni a robotkart az agyába eltettet elektróda segítségével akkor az ember miért ne tudná megtanulni úgy modulálni az agyi tevékenységet, hogy

a keletkezett impulzusok és kémiai anyagok kedvezően befolyásoljak az egességet ?

ahogy a végig megyünk az utcán van, hogy teljesen máson agyalunk mégis befordulunk, ahol be kell fordulni és általában nem megyünk neki senkinek ugyan így működik az agykontroll is ... (az, hogy lényeket képzelsz oda csak egy játék ezzel csak célt tervezed meg, hogy hova akarsz eljutni mint mikor eldöntöd, hogy elmész Ida néni cukrászdájába, persze közben a lányon töröd a fejed kivel találkozni fogsz és láss csodát ha több sarkon több 100 métert legyalogoltál és nem tudod, hogy hogy jutottál oda de ott vagy a célodnál)

2014. aug. 28. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

ha pl. nőni akarsz elképzeled a folyamatot, pl. hogy osztódnak a sejtjeid, érez, hogy beékelődik az új sejtecske és ettől olyan mintha szűk lenne neki a hely, érez mintha hosszabbodna a tested.

Ez csak egy játék, ha szerencséd van ezzel a képzelődéssel be tudod indítani a növekedési folyamatokat.

2014. aug. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!