Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Üdv! Már gondolkodtam ezen az...

Gameboy000 kérdése:

Üdv! Már gondolkodtam ezen az agykontrolon és videókat is néztem. Szerintetek megéri beíratkoznom egy tanfolyamra?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm már beíratkozott és nem bánta meg. Azóta teljesen máshogy látja a világot. Multkor eltört a fejhallgatója. Aztmondta az a legjobb módszer ha kirakod háttérképnek azt amit szeretnél és 1 hónap múlva neki már ott volt a polcon az új fejhallagató. Szerintetek megéri?

2014. júl. 27. 20:24
 1/6 anonim válasza:
próbáld ki azt megtudod :D
2014. júl. 27. 20:29
 2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne nagyon, én októberben tudok csak elmenni.
2014. júl. 28. 20:36
 3/6 anonim válasza:
igen, megéri. De csak akkor, ha utána nem hagyod abba és alkalmazod.
2014. júl. 29. 03:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 29. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy agykontrollos ismerősöm, és engem teljesen lenyűgöztt! Hogy beiratkoz nem is kicsit éri meg, majd meglátod! Már úgy a saját élet miatt is megéri!

Képzelj el magad elé egy sötét négyzetet csukott szemmel. Abban magd elé képzeled azt ami most téged ebben visszatart, a negatív dolgokat. Ezt a négyzetet ha megnézted, kitolod oldalra, többé már nem gondolsz rá. Nem veszed újra elő!

Jön egy fehér négyzet a helyére, abban pedig a jót képzeled magad elé. Példának azt hogy te a sikeres vizsgád után ott állsz kint egy nagy közönség előtt, ahol előadást tartasz. Ezt hagyod magd előtt.. Meglátod megy! ;)

2014. aug. 3. 14:03
 6/6 anonim válasza:
Teljes mértékben :)
2015. febr. 4. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!