Van olyan mágus aki hajlandó 2 emberre tenni szerelmi kötést?
Figyelt kérdés
Csináltattam kötést a férjemre mert majdnem elhagyott azóta rendeződtek az itthoniak de közbe felbukkant a 17 évvel ezelőtti régi nagy szerelmem és nagy port kavart az életembe. Nem tudom kiverni a fejemből.
Vissza akarom szerezni de közbe a férjem is szeretem.
Ismertem olyat aki vállal a másikra is kötést a férjem mellett? Aki csinálta a férjemre ő nem vállalja a másikat. De úgy érzem nekem kell a régi barátom is aki most költözött vissza mert elvált . Segítsetek !
tegnap 07:09
2/5 anonim válasza:
Sok pénzért bármelyik, hiszen abból élnek hogy bugyuta emberkéket levesznek.😀
3/5 anonim válasza:
Vegyél 3 darab holdkövet, amit magad köré, egyenlő távolságban tegyél le a padlóra. Utána egy hajtincsed végét öntsd le holdvízzel, ezáltal megnyílnak a testedben a csakraáramlások.
Ezután nézz az ég felé, és gondolkozz el azon, hogy ennek mégis mi a fene értelme volt. 🥰
4/5 anonim válasza:
Szóval ahhoz kérsz segítséget, hogy megcsalhasd a férjed, de a dolognak ne legyen következménye. Nem tudom, hogy a hozzád hasonló alakok hogy tudnak tükörbe nézni.
5/5 anonim válasza:
Én vagyok. Holnap délután hívj fel rejtett számon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!