Kedves Vezető kérdése:
Mágusok, lentebb vennétek a hőmérsékletet olyan 25 fokra ? ( Köszi)
Figyelt kérdés
júl. 14. 12:14
2/19 anonim válasza:
Én most vettem le 20fokra a hőmérsékletett.
De megpróbálom nálatok is.
De lehet ,hogy a távolság miatt ez nem fog menni ,de azért megpróbálom :)
3/19 anonim válasza:
Nálam is légyszi, mert már az ájulás határán vagyok.
4/19 A kérdező kommentje:
Kicsit jobb, mindenkinek köszönöm szépen, de még mehet lentebb!
júl. 14. 12:46
5/19 anonim válasza:
Én mágusként ezt könnyedén megteszem neked 350 ezerért.
SPOILER : Annyi egy klíma
😂
Egyébként tegyél szemrehányást a háttérhatalomnak, akik a folyamatos környezetszennyezéssel és természet károsítás ignorálásával ide juttatták ezt a világot. A globális felmelegedés egyre fokozódni fog. A magas szénláncú különleges szénhidrogének csak gyúlnék és mivel nem bomlanak le nem engedik a ki a földről bioszféra melegítő fotonokat. Megsülünk mint a mikróba
6/19 anonim válasza:
Elintéztem, már csak Alpokhoz kell utaznod 1000 méteres magasságba és élvezheted a hűs levegőt.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, értem, indulok.
júl. 14. 15:25
10/19 anonim válasza:
Télen igen, van -40 fok, de most pl. +30 fok van Jakutszkban is, Szibéria legnagyobb városában. Az északi féltekén nyár van a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!