Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki csinált már szerelmi...

Valaki csinált már szerelmi rontást?

Figyelt kérdés
Kételkedő, semmit mondó emberek kérem hanyagoljanak… A szerelmemmel 3 éve vagyunk együtt, úgy érzem kezdünk az utóbbi hónapokban nagyon eltávolodni egymástól. Nem vagyok beteg elméjű, de szeretném ha meg nagyon sokáig együtt maradnánk, hogy sose tudjon ki verni a fejéből. Tehát egy szerelmi rontást akarok rá tenni, de semmi képen nem szeretnék ezért valamiféle jós nőhöz fordulni vagy egyéb boszorkányokhoz🙂tudom hogy rengeteg mindenki csinált már ilyet ezért kérlek írjatok nekem olyan hazi készítésű dolgokat amik nektek bejöttek. Hallottam már hamuban sült pogácsáról stb.. válaszokat előre is köszönöm

ma 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Ha naponta kétszer lepippantod, az általában beválik.
ma 06:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ez valóban működik, akkor szerelmi bűbájt teszek a párodra, hogy elhagyjon. Rád pedig karmikus rontást, mert egy másik embert az irányításod alá vontál és magadhoz láncoltál.
ma 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát véletlenül sem olyan mágiát szeretnél, h téged lásson vonzóbbnak, hanem rontást tennél rá, mert szereted. Hm.

(Amúgy az elsőnek igaza van. )

ma 09:13
 4/4 anonim válasza:
Az első nagyon jól beszél,töltsetek neki én fizetem. Viszont ezenkívül ha megakarod tartani, akkor tegyél is érte,hidd el ha egy férfivel jól bánsz és kimutatod hogy szereted,akkor az nem fog elhagyni és odáig lesz érted.
ma 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!