Fekete esküvőt csinált már valaki?
Csináltattam szerelmi mágiát de sajnos egyenlőre semmi változás. A barátnőmet aki elhagyott szeretném vissza kapni. Valaki csináltatott már fekete esküvőt?
Mennyi idő alatt hat? Erősebb mint a szerelmi kötés? Ha valakinek van tapasztalata az kérem írjon.
(Negatív kommentek nem érdekelnek)
Érdekelne maga a kérdésed alapja.
Mi az a ,,Fekete Esküvő''?
Ha jól nértem valami olyasmi, mint a szerelmi kötések.
Ha valaki, hát én megértem, hogy fáj a szeretett/vágyott személy elvesztése (mivel hogy ifjabb koromban sok alkalommal jártam így).
De gondolj bele mélyebben a dolgok hátterébe és következményeibe.
Az a lány valamiért egy olyan ösvényt választott, ami a tiédtől elkanyarodott. Ha erőszakkal szeretnéd visszatéríteni az eredeti irányba, annak a következményei beláthatatlanok mind a te mind az ő életének alakulására.
Minden ilyen érzelmi megerőszakolás (már a történeti/történelmi ismereteket tekintve is) nagy arányban rosszúl végződött.
Legjobb esetben is időleges engedményt nyersz. ,,Csak még egy perc, csak még egy amíg velem van.'' Oké, és ha ez elmúlik (mert mindíg (!) elmúlik) utána mi lesz? Valami még dúrvábbra vetemedsz?
Ráadásúl mindaddig, míg melletted van, örökké kísérteni fog a gondolat, hogy nem szabad akaratából teszi. És ott a paranóia is... Vajon rájön mit tettél? Mit fog tenni?
Ha valóban szereted, akkor útjára kell engedned és ha visszatalál hozzád szabad akaratjából, akkor felesleges az összes misztikus cécó.
Mellesleg az eredeti szerelmi bűvöletek célja az volt, hogy a párok egymásra találjanak, csak később mohóságunkban már azt a verziót akartuk magunkénak, ami álmokból szőtt aranyláncokkal teszi rabunká a másik felet. Akkor is, ha nem akarja...
A fekete esküvő egy valós dolog de nézzetek utána!
Ott tulajdonképpen mindkèt fèl hàzassàgra van kènyszerítve de egyikben sincs szerelem se a fèrfiban se a nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!