A klímaváltozás egyik okozója lehet a karácsonyi okkult rituálék mértéke?
Ugyebár egy pogány ünnepnapot tartunk, aminek lényege a természet isteneinek való áldozás, hogy túléljük a telet és bőséges legyen majd a termés.
Ugyan már emberáldozatot nem mutatunk be miatta, de a karácsonyi láz olyan mértékeket öltött a világon, hogy az isteneknek talán már elég ez a fajta imádat is, hogy végleg eltöröljék a hideg telet és megváltoztassák az időjárást, klímát szerte a világban.
Lehetséges, hogy a karácsonyi pogány rituálék vezettek ehhez a borzalmas időhöz, amiket ma élünk meg?
"a kiolvadt sarki jég alól jön majd a következő vírus..."
Ha így döntenek! De ez nem meglepő! Már nagyon "békét" akarnak!
"Én hiszek a kollektív bűnösségben és abban is, hogy büntetést érdemlünk."
Ok-okozat! Mi más lenne??
"A mezőgazdaság amúgy is rottyon, nem a szárazság a fő probléma."
Az normális hogy 5-600 forint a tej, a gazdák meg inkább kiöntik a maradékot a parlament elé?
"az elmebeteg klíma agitációnak köszönhetően"
Azt is nézd meg azért, milyen klímaszennyezés van Kínában! (gyárkémények)
Merő képmutatás az egész, és ebben MINDENKI benne van!
Egyetértek az előttem szólókkal, csak igyekeztem leegyszerűsíteni a dolgokat.
Kérdező: miféle következményről beszélsz? Az elmebeteg klíma agitátorok a saját tévképzeteik miatt agitálnak, nem azért, mert a felelőtlenség klímaválsághoz vezetett. Épp ez a probléma, hogy a klímaválság csak a fasisztáknak válság, az átlagembert nem érinti a TERMÉSZETI következmény, csak az ember kreálta zsarnoki törvénykezés ami erre hivatkozik. Épp úgy, ahogy az alapbetegséggel nem rendelkező egészséges, fiatal embereket sem érintette a COVID, hanem csak a zsarnoki COVID INTÉZKEDÉSEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!