Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Karácsony mit tesz a klímavált...

Karácsony mit tesz a klímaváltozásért?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy kihírdette a klímaválságot, de konkrétan mit tesz érte?
2019. nov. 27. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Már az is elég, hogy lélegzik, a kilélegzett CO2 erősen felelős a klimaváltozásért.
2019. nov. 27. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Remélhetőleg ő semmit sem tesz ÉRTE! Hanem inkább ELLENE!
2019. nov. 27. 15:16
 3/14 A kérdező kommentje:

2-es mesélj mit tesz a klímaváltozás ellen? :XD

Jó hogy kiszáll a kocsiból és az utolsó 50 métert BKV-n teszi meg nincs ezzel baj és a kv kihírdetésével sem, de konkrétan mit tesz a klímaváltozásért?

2019. nov. 27. 15:18
 4/14 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Kiváncsi vagyok mennyi fát vágat ki most hogy meg lesz építve az atlétikai stadion. Pedig az volt a fő igérete hogy nem lesz stadion. Na mindegy de nem egy szavahihető ember. Már már azt kell mondjam csalódtam benne.
2019. nov. 27. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony annyira zöld, hogy autóval jár, de amúgy szeret a médiának biciklivel pózolni, és korlátozná az autók számát, úgy ahogy az ingyen BKV érdekében is sokat tesz.
2019. nov. 27. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

Remélem, elolvassa a lassan már többszáz tudós nyilatkozatát a klímahisztiről.

Addig is tartózkodik a babevéstől.

2019. nov. 27. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Hát azt nem tudom, de a Húsvét nagyon környezetbarát.
2019. nov. 27. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Becöglivel jár, és maga mellé vette Draskovics papát, hogy népszerű legyen a tömegközlekedés.
2019. nov. 27. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
28%

[link]

"A lakájmédia folytatja a kampányban már megszokott "nagy leleplezést". Ma például azt sikerült, hogy miközben főpolgármesterként is legtöbbször tömegközlekedéssel jövök dolgozni, amikor tudok, akkor pedig bringával közlekedem, valóban előfordul, hogy autóval megyek a dolgomra.

Micsoda botrány, nem? Az előző főpolgármester szolgálati autójára nem tartottam igényt, viszont kiderült, hogy a Városháza korábban vásárolt egy zöld rendszámos, elektromos autót, alighanem ez a legkisebb kocsi a hivatalban, ha autót kell használnom, abba ülök.

A Várba például a Városházáról a 16-os busz a legjobb közlekedési eszköz, az öltönyben hegynek fel bringázást most inkább kihagytam. Csak javasolni tudom a kormánytagoknak is, próbálják ki a 16-os buszt, tök jó..."

2019. nov. 27. 17:55
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

9

Azért az olyan aranyos, amikor egy lakájpárt lakájpolitikusa lelakájozza a kormánypárti médiát, nem?...

A leleplezett kis bagoly.

2019. nov. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!