Igaz ha panaszkodunk akkor a Vonzás Törvénye még több rosszat csinál mint ami van?
Megnéztem A titok című filmet.
Állítják ha panaszkodunk valami miatt még többet kapunk abból a rossz dologból ami zavar minket.
Meg kell próbálni olyan gondolatokat sugározni amik jó érzést keltenek. Pozitív dolgokra összpontosítani meg ilyen.
11 hat akkor te extra szerencsés ember vagy mert nálam egy azaz egy árva alkalmat nem tudok mondani amikor vki bármit visszakapott volna abból amit nekem adott rosszat..
pontosan ezért van hányingerem a karmától
Olyan mintha én egy kis bogar lennék a földön akiről tudják hogy el lehet taposni meg lehet kinozni, semmi baj nem lesz mert csak egy Bogár
Pedig ember vagyok és mégis velem bármit meg lehet tenni következmények nélkül
Törekedni kell a tisztaságra, a nem ártásra, a nem bosszúra és akkor úgy visszaverődik mint a sicc.
Több ima, meditáció, koncentráció, sport, bármi egyéb.
Nyugi, a szociális fobiam megakadályoz abban hogy bármit tudjak tenni
És lám meg így sem történik semmi ami az én javamat szolgálná
Volt hogy hónapokon át tartó alázást tűrtem szótlanul és mégis ment tovább és akik csináltak semmi rossz nem történt velük...
Az ilyenen emberektől ne várja el senki hogy jámbor maradjon...
Hagyjuk már
Igenis történnek a rossz dolgok tőled függetlenül is
Főleg ha nagy mennyiségről van szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!