Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Igaz ha panaszkodunk akkor a...

Igaz ha panaszkodunk akkor a Vonzás Törvénye még több rosszat csinál mint ami van?

Figyelt kérdés

Megnéztem A titok című filmet.

Állítják ha panaszkodunk valami miatt még többet kapunk abból a rossz dologból ami zavar minket.

Meg kell próbálni olyan gondolatokat sugározni amik jó érzést keltenek. Pozitív dolgokra összpontosítani meg ilyen.

nov. 25. 17:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Nálam instant karma van általában, ami rosszat velem megcselekednek, annak másnap már láthatóan negatív következményei lesznek. Természetesen nem mindenkinél, valamire várni kell. Ugye a karma jól szervezett időzítés szerint működik.
nov. 25. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

11 hat akkor te extra szerencsés ember vagy mert nálam egy azaz egy árva alkalmat nem tudok mondani amikor vki bármit visszakapott volna abból amit nekem adott rosszat..

pontosan ezért van hányingerem a karmától

Olyan mintha én egy kis bogar lennék a földön akiről tudják hogy el lehet taposni meg lehet kinozni, semmi baj nem lesz mert csak egy Bogár

Pedig ember vagyok és mégis velem bármit meg lehet tenni következmények nélkül

nov. 25. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Törekedni kell a tisztaságra, a nem ártásra, a nem bosszúra és akkor úgy visszaverődik mint a sicc.

Több ima, meditáció, koncentráció, sport, bármi egyéb.

nov. 25. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Nyugi, a szociális fobiam megakadályoz abban hogy bármit tudjak tenni

És lám meg így sem történik semmi ami az én javamat szolgálná

Volt hogy hónapokon át tartó alázást tűrtem szótlanul és mégis ment tovább és akik csináltak semmi rossz nem történt velük...

Az ilyenen emberektől ne várja el senki hogy jámbor maradjon...

nov. 25. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hogy valamit benned kell megváltoztatni. Vagy elmenni onnan.
nov. 25. 22:47
 16/18 r.sentinel ***** válasza:
Nem a Vonzas Torvenye csinal tobb rosszat, hanem te magad ahogyan megnyilvanulsz a vilagodban olyannak latod majd a vilagodat is.Nem valaki kivulallo tehet a dolgokert, hanem TE csakis te. Az hogy elfogadod-e vagy sem, attol minden magatol mukodik.
nov. 26. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
38%

Hagyjuk már

Igenis történnek a rossz dolgok tőled függetlenül is

Főleg ha nagy mennyiségről van szó

nov. 26. 10:26
 18/18 r.sentinel ***** válasza:
Igen tortennek dolgok, de a teremtes vagy tudatosan vagy vagy nem tudatosan tortenik altalad, es amig azbban a hitben elunk hogy nekem semmi kozom egy haboruhoz, egy eroszakhoz, egy ehezohoz, egy szegeny sorsban elohoz addig ez nem is fog valtozni, mert a vilagunkat kozos rahatassal alkotjuk. A teremtes gondolat, kimondott szo es fizikai megnyilvanulas altal folytonosan tortenik, ami lehet tudatos es epp az ellenkezoje a nem tudatos.
nov. 26. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!