Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Esetleg ezt a szerelmi kotes...

Evi1199422 kérdése:

Esetleg ezt a szerelmi kotes hatasos?

Figyelt kérdés
Most tudom azzal jottok hogyan kothet egy ember egy masikat magahoz… en eddig ezt lehetetlennek tartottam,jott egy ember az eletembe akivel halalosan szerettuk egymast es lett egy kisbabank is, majd megunta a sok veszekedest, de az is olyan volt mintha valaki ezt kivanta volna nekunk… ma a lakasomat vesztem el meg a gyerekemmel nem lesz hol elnem… csinaltam egy szerelmi kotest, kellett hozza egy fej hagyma abba keresztet vagni , olyan ruha darab amibe bele izzadt azt 7 fele vagni es tuvel atszurni majd kifozni , elasni .. eleg ilyeszto tudom jol ! Most nem az elo iteletekre vagyok kivancsi hanem arra hogy valaki ismeri e ezt a fajta rontast es hogy sikeres e.

#elrontás #Parkapcsolatii szerelmi kotes
nov. 19. 15:27
1 2
 11/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
77%

10.

De ezek csak belemagyarázások, nincs ilyen fizikai csatorna, adatátvitel, átokprocesszor, mennyei felhő adatbázis, ami által a szisztéma lekezelhető lenne.

Hogy érthetőbb legyen: az illetők sorsa a művelet nélkül is ugyanúgy alakult volna. Nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét.

Nem is az a gond, ma már ezt úgyis csak kiröhögik egy fejlett kultúrában, hanem a szándék vált ki megvetést.

Hogy valaki uralkodni próbálna más akaratán, az nem egy egészséges gondolat, lássuk be.

nov. 19. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Gondolkodj már, ha ez működőképes lenne, akkor akkor rajtad is bármikor alkalmazhatná sikerrel egy olyan, akitől nem akarsz semmit. De tegyük fel, hogy sikerül, majd pár év múlva te akarnál szakítani és nem tudnál, mert ő hozzád van “kötve”. Ja, az már úgy nem buli.

A gyámügyet se fogja érdekelni a hagymád és a hókuszpókusz.

nov. 19. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:
A jósnők hazudnak mindenfélét. Jól megvezettek ezzel a hagyma főzéssel. Inkább csináltál volna belőle egy jó levest.
nov. 20. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Inkább térj meg Istenhez amíg nem késő.
nov. 20. 13:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Istenben hiszek semmi masban igazatok van ez az egesz ketsegbe esesemben volt anelkul is beszelunk es bizom benne sikerrel jarunk es vegul kibekulunk.
nov. 20. 18:11
 16/16 anonim válasza:

🤣

Lucifer igazmágia. Com

Bakker a vélemenyezőit fotoval tette ki, ilyen kamu képekkel a netről , letöltöd a képet, s rákeresel...ossze vissza lopott kepek, s altala krealt velemenyek. Sztem mind igy csinalja, csak ez még h@je is 🤣

dec. 29. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!