Menstruációs vér hatásos szerelmi mágia?
Figyelt kérdés
Elméletileg beválik, egy barátnőm már csináltatott ilyet egy boszorkánnyal, akinek oda adta a vérét és ő kotyvasztott belőle valamit amit bele kellett tenni a pasi italába, teába vagy borba, lényeg hogy sötét színű legyen. Ők azóta is együtt vannak, szóval nála bevált.2022. máj. 15. 20:50
3/13 anonim válasza:
Ja, és 4es vagyok, +1 dolog. A vér használata mágiánál (elvileg-mert nem vagyok boszorkány, csak érdekelt egy időben az ezoterikus téma) rohadt veszélyes lehet. És a 3as szépen megmondta. Remélem, nekem nem kell majd soha hozzád hasonló emberekkel találkoznom
4/13 A kérdező kommentje:
"Kösz, viszlát"
Nem fogsz hiányozni.
2022. máj. 15. 21:41
5/13 anonim válasza:
Én a tamponom mártottam teába. Bevált pedig előtte a férjem el akart válni egy nő miatt.
7/13 anonim válasza:
#6 mennyiért? FEKETEPIAC! Ja, hopp Xddd
8/13 anonim válasza:
Hát én a barátnőd helyében bebizonyítanám a mágia erősségét azzal, hogy elárulnám a pasinak, hogy "a menstruációs véremet itattam meg veled". Ha tényleg hatékony a mágia, nem fogja zavarni a csávót.
Egyébként elég undorító és fertőzésveszélyes...
10/13 anonim válasza:
Fúj de undi.A pasi meg a spermáját ajánlja fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!