Evi1199422 kérdése:
Esetleg ezt a szerelmi kotes hatasos?
Figyelt kérdés
Most tudom azzal jottok hogyan kothet egy ember egy masikat magahoz… en eddig ezt lehetetlennek tartottam,jott egy ember az eletembe akivel halalosan szerettuk egymast es lett egy kisbabank is, majd megunta a sok veszekedest, de az is olyan volt mintha valaki ezt kivanta volna nekunk… ma a lakasomat vesztem el meg a gyerekemmel nem lesz hol elnem… csinaltam egy szerelmi kotest, kellett hozza egy fej hagyma abba keresztet vagni , olyan ruha darab amibe bele izzadt azt 7 fele vagni es tuvel atszurni majd kifozni , elasni .. eleg ilyeszto tudom jol ! Most nem az elo iteletekre vagyok kivancsi hanem arra hogy valaki ismeri e ezt a fajta rontast es hogy sikeres e.#elrontás #Parkapcsolatii szerelmi kotes
ma 15:27
2/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyet csinálsz, ezek a bugyuta házi praktikák semmit nem érnek, esetleg annyit, hogy teszel magadra egy jókora rontást, amit majd nem bírsz leszedni segítség nélkül.
Annyit tudsz még tenni, hogy megkéred a mindenható Úristent, hogy bocsássa meg ezt a kis butaságodat, aztán pedig egy életre elfelejted a mágiázást és megpróbálsz tisztességes anyaként boldogulni és élni.
3/3 Szervizmérnök úr válasza:
"en eddig ezt lehetetlennek tartottam,jott egy ember az eletembe akivel halalosan szerettuk egymast..."
...és akkor rájött, hogy mennyire babonás vagy, ezért lelépett.
"kellett hozza egy fej hagyma"
Most erre mit vársz, szerintem két fej hagyma kell hozzá.
Gondolkodáson kellene változtatni inkább, ha előrébb akarsz lépni, nem visszafelé haladni a középkorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!