Mi történik, ha két ember (ffi és nő) egymásra rakatnak (nem előre megbeszéltek szerint) szerelmi kötést. Mi lehet ennek a hatása?
Semmi.
Ha lenne eszük, inkább beszélgetnének.
Nem ütköznek.
Mindkettő kötődni fog a másikhoz.
Hú én az ilyesmit nagyon szerettem fiatalabb koromba, minden mágiával, meg varázslattal kapcsolatos dolgot. 17 évesen megismertem egy srácot. Minden ilyen boszikönyvekből meg netről nézett dolgot kiakaratam probálni. Akkor nem is tudom már hol találtam egy nekem tetszőleges valamit. Amihez megvettem az alapanyagokat és a leírtak szerint megcsináltam. Kis üvegcsébe kellett dolgokat tölteni, bele írni a kiszemelt nevét. Gyertyát gyújtani. Meg egy füzetbe írni amit szetentél nagyon pontosan megfogalmazva. És párna alá kellett tenni.
Na most én azzal a sráccal rá 1 évre össze is jöttem. És már a férjem:'D szóval asszem működött?? De volt ilyan idöszak amikor én már kiszerettem belőle de sehogyse tudtam levakarni magamról mert akármit mondtam neki még ha meg is bántottam csal szeretett. Akkor gondoltam arra, hogy talán az amit régen csináltam most ellenem fordult és ilyen nagyon ragaszkodó valamit csináltam belőle:'D hát persze azóta megint minden oké jóra fordultak a dolgok. Csak kicsit még mindig fura.
Oké nem válasz a kérdésedre mert amúgy nem tudom, hogy ez most biztosra az anno tett dolog miatt történt e vagy semmi köze és lehet nem is sikerült. De soha se csinálnék mégegyszer ilyet. Lehet rosszul sül el és ellened fog irányúlni az egész.
4-es köszi!
5-ös, azért eléggé bele lehettél habarodva, ha megcsináltad a mágiát!:)
Én nem tudnám ezt tenni, szerintem a szeretet az szabadon enged, nem láncol. (Bár ki tudja, lehet egyszer leszek olyan reményvesztett.)
Van egy érdekes kettős véleményem egyébként a mágiáról. Még én magam sem tudom eldönteni, hogy áldás vagy átok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!