Hisztek az átkozásban vagy csak többszörös véletlen?
Üdvözlet!
Nem megyek bele a részletekbe, elmesélem a lényeget!
Keresztelő volt, a férjem a gyerekünk keresztanyjával volt egész nap.
Vagyis vele táncolt, vele beszélgetett stb
Az egyik rokonom megkérdezte nem szeretnénk e egy drón felvételt a gyerekkel?!
A némber hirtelen drón felvétel, vegyél fel engem, és felmászott az autók csomagtartójára és ott táncolt!
( el is ment a kedvem tőle, hogy bármi más felvételt csináljak)
A férjem ott állt a többi ökörrel és nézte hogyan táncol a csomitartón!
Nem is mondom, hogy a némber a figyelem középpontjában volt egész este.
A rokonaim csak nézték a férjemet, hogy mit leművel vele.
Megölelte többször is és puszit is nyomott a homlokára.
Idegenben 1 órát bezárkóztam az autóba, aztán ott mondtam a magamét.
Az autót is bele mondtam, a szemét a páronak, hogy ne maradjon pénz( ez inkább őt érdekli, hogy maradjunk pénzzel)
Miután véget ért a keresztelő, haza mentünk egy mellékúton.
1.Elütöttünk egy állatot( jelentettük)( másnap is bűntudatom volt, inkább ne is kérdezzetek).
2.Az autók eleje teljesen tönkrement, ideges volt a férjem, a fűtőradiátor is megment.
3. Reggel mikor felkelt a férjem a szemei gennyesre ragadtak.( itt leírom, hogy akkor este mondtam, hogy égjen ki a szem*…e)
4. 2 napig fájt a feje, még gyógyszer sem segített rajta.
Nem is tudom :), hogy mit gondoljak, szerintetek?
Vagy csak a véletlen játéka?
Amúgy másnap találkoztunk a gyerekünk keresztapjával és ott beszélgettek és mondta, hogy menjen el templomba gyónja meg a bűneit stb mert nagyon rosszul megy neki, biztos valaki átkozta őt.
Aztán meg látott engem bibliát olvasni, azt mondta, hogy jól teszem mert olyan rosszul mennek neki a dolgai…
Hiszek a rádiótechnikában, de nem létezik ilyen fizikai átviteli csatorna, átokprocesszor és mennyei felhő adatbázis, fehér szakállú rendszergazdával.
Ezek csak kitalációk, meg az iskolai oktatás kudarca.
Idevezet, amikor valaki sokat gyűlölködik a gonosz fizikatanár ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!