Hogyan lehet siker mágiát el végezni otthon? Működik ha már volt kívánság meg szerencse mágia ugyan azzal a céllal?
Mágia nélkül is megy ez.
Saját módszerem az volt, hogy egyrészt mindig figyeltem az órákon, másrészt rövid skicceket csináltam egy-egy anyagrészről,címszavakkal és egyszerű ábrákkal.
Ami a lényeges,hogy este úgy aludtam el,hogy egy-egy tárgy anyagát átolvastam még,főleg a nehezebb részeket.
Érettségi és diploma jeles eredményű,minden céges szaktanfolyamom pedig kitűnő lett. A kis skicceket pedig odaadtam később olyannak,aki tudta hasznosítani :)
Lehet, ez egy hétköznapi " mágia", csak nem tudtam róla :)
Kivanom,h legyen sikeres vizsgad.
(Az en kivansagaim altalaban teljesulnek.)
Nem mindenki tud az iskolában teljesíteni… én elvileg nagyon okos vagyok a tanáraim, környezetem szerint, könyörögtek, hogy tanuljak tovább, mégis az iskolában volt hogy félévkor buktam, tele voltam kettesekkel, vizsgák előtt én is volt hogy hánytam… és itt vagyok végzettség nélkül, egy sima érettségivel.
Bár bevallom hogy kva lusta is vagyok, szinte semmit nem tanultam 4 éven keresztül, érettségire is alig… órákon nem figyeltem.
Bár nyilván ez a mentális problémáim, az évekig tartó iskolai zaklatás és az ADHD-m eredménye.
Kínszenvedés volt az gimi.
Szóval ha ide kell jönnöd ezt a kérdést feltenni, nem biztos hogy való neked a felsőoktatás.
Sikeres vizsgához elsősorban tanulni kell, erre nem gondoltál?
Ne idióta mágiákon törd a fejed.
Persze, tanulni is kell.
De ha ilyen szinten izgulsz, az nem egészséges. Menjél orvoshoz, hogy kiderüljön, mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!