Ha lenne egy naplótok, amibe bármit írtok, az igazzá válik, mi lenne az?
Is this a death note reference? :D
Hát először is pár ember 45 másodpercen belül szívrohamot kapna. [Na ez már egy death note reference.]
Másodszor 12 év szopás nélkül rájönnék, hogy vajon lehetséges-e házasítani a történelem és a pszichológia módszereit biográfia írásra. :D
Egy egészséges testet...
Semmi mást.
Nem akarok semmit kézhez kapni.
Egyenes orrot.
Minden mással ki vagyok békülve magamat, az életemet illetően, ez az az egy dolog, amit soha nem fogok tudni elfogadni. De még szerencse, hogy léteznek szépészeti műtétek. Sokba fog kerülni, nagy áldozatokkal fog járni, de hát ha ez az ára a személyes boldogságomnak, akkor minden pénzt megér.
Általában a naplómba igaz dolgok vannak, amik megtörténtek már és olyan dolgok, amiket meg szeretnék valósítani. Ezeknek nagy része el is készül.
Nekem nagyon hasonló naplóm van. Azzal a különbséggel, hogy én nem várom mástól az eredményeimet, hanem én teszek értük.
1, Egymás indokolatlanul fölösleges b×sát megszüntetném;
2, A régóta áhított foglalkozásomról írnék benne;
3, Egy szép lábú barátnőről írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!