Ha lenne egy naplótok, amibe bármit írtok, az igazzá válik, mi lenne az?
Hát én anyagiasabb vagyok a legtöbb válaszolónál. :D
Egy kertesházat vagy Nyugat-Magyarországon, vagy egy nyugat-európai országban. De hegyes-dombos vidék legyen, ha van folyó, még jobb!
Otthonról dolgozzak a most tanult szakmámban, de lehetőleg csak 6 órát.
Ne kelljen szülnöm. Ne is csússzon be baba véletlen se.
Legyen egy hozzám illő férjem.
Ne legyenek anyagi gondjaink.
Legyen konyhakertünk, gyümölcsfáink, amik rendesen teremnek is.
A kézhez nem kapás margójára.
Ha mindent megkaphatnánk erőfeszítés nélkül, bármilyen nagy is lenne az értéke a tárgyaknak, elértéktelenednének.
Ha megdolgozunk érte, maga a munka és a belefektetett energia adja meg a megszerzett cél értékét.
Másrészről ha mindent csak kívánunk és ott terem, elveszik a céltudatosság, és céltalanná válunk.
Olyan mint egy drog. Kézhezkapjuk a boldogságot, de a szervezetünk egy idő után intorelánsá vállik a kívánság okozta boldoggra, és beköszönt az unalom és dekadencia időszaka.
Ezért nem kívánnék az egészséges testen kívül mást, mert az az egy, ami nem megszerezhető, minden más viszont rajtam áll.
Szeretném, hogx végre együtt lehessek a szerelmesemmel igazából is.
És szeretném, ha a munkámért kellő megbecsülést kapnánk. - Tanár vagyok. A pénz is jó lenne, természetesen.
Szerintem nagyon durva irányba mennék el a naplóval, kb mint egy kis istenség :D Elsőként tisztáznám, hogy bármilyen történelmi eseményt megváltoztatok a múltban, az eredeti idővonal emberei mindenképp meg fognak születni.
-Átalakítanám Magyarországot alkotmányos monarchiává és uralkodóvá tenném magam.
-A világ összes nyelvét beszélném
-álomtestet csinálnék magamnak (tónusos izomzat stb.)
-eltörölném a daganatos megbetegedéseket
-Rendezném a világpolitikát, a klímahelyzetet
-Átlagos életszínvonal biztosítása (legalább egy négy napra mindenki el tudjon menni nyaralni egy évben, akármelyik közmunkás)
-mindenkinek adnék valami hasznos szuperképességet random.
-És végül: minden ember és állat aki meghal, kerüljön egy csodaszép helyre, ahol nincs már fájdalom, csupán örök boldogság.
17.: Elaprózod a dolgokat...
-Átalakítanám Magyarországot alkotmányos monarchiává és uralkodóvá tenném magam. Alkotmány? Az csak korlátozza az uralkodót, kell a ráknak. :)
-A világ összes nyelvét beszélném. Nem kell beszélned az összeset ha egy egyetemes nyelv van. :) Amit természetesen a szuverén választ ki. :P
-álomtestet csinálnék magamnak (tónusos izomzat stb.). Elég ha a 101%-ig lojális testőrgárdának álomteste van, meg célozzanak mocskosul jól. :)
-eltörölném a daganatos megbetegedéseket. Miért, tök jó fegyvert lehetne csinálni belőle.
-Rendezném a világpolitikát, a klímahelyzetet. Nem lenne nehéz tekintettel arra, hogy vagy letérdelnek vagy napalm. :D
-Átlagos életszínvonal biztosítása (legalább egy négy napra mindenki el tudjon menni nyaralni egy évben, akármelyik közmunkás). Nagyon rossz ötlet! Aki könnyen megtud élni annak van ideje szerveszkedni az uralkodói család ellen... persze aki túlságosan rosszul annak meg már m1 -> jól kell belőni, hogy ne legyen okuk nagyon lázadozni de idejük se pl holmi könyvek olvasására a végén még olvasnak valami úgynevezett demokráciáról... :D
-mindenkinek adnék valami hasznos szuperképességet random. Megint mellé, szigorúan 101%-ig lojális embereknek de inkább még nekik sem. :) Maradjon csak centralizált a hatalom, minden lehetséges értelemben.
-És végül: minden ember és állat aki meghal, kerüljön egy csodaszép helyre, ahol nincs már fájdalom, csupán örök boldogság. Vagy egy biomassza erőműbe és akkor meg van oldva a klíma kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!