Lehetséges, hogy átkot szórtam a macskáinkra?
Nem cica-kompatibilis környéken laktok.
Macska-mán barátnőmék ezt a dolgot (elütés, jajdeszépcicahazaviszem, megcsócsálta a szomszédkutya) rövidre zárták egy ivartalanított benti cicával, kijárás kizárólag kísérettel, cica-pórázon.
Mondjuk a cica eladása náluk nem szerepelt a repertoárban, de nem is tudom az átokhoz kapcsolni, mert ha nálatok valamilyen csapás során elpusztult volna, akkor éppen, hogy jó neki, hogy eladtátok.
Legalábbis a cica érdekében remélem...
Nincs ilyen mennyei vagy alvilági informatikai rendszer, illetve felhő adatbázis (Átok.Net), ami figyelné a Földön elhangzó rossz kívánságokat és IP-cím alapján a címzetthez irányítaná, Dévényi Tibor rendszergazda szakmai felügyelete mellett.
A földi random eseményeket matematikai véletlenek mozgatják és minden élőlény csak az evolúció kiskatonája, eldobható, pótolható kis hangyája, a faj szolgálatában.
Ha van egy gondolat, ami úgy szól: Most meg fog halni 10 darab gyerek egy iskolában, mert leszúrják.
Meg fog halni a gyerek? Nos ..., ameddig a gondolat csak gondolat marad ... addig semmi sem fog történni.
Nos, pontosan ugyanígy működik minden átok, kérdező.
5
Az a baj, hogy én nem csak gondoltam hanem ki is mondtam
Mondat és gondolat közt nincs különbség.
Csak más tudomására juthat, de semmivel sem több a kimondott szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!