Hol kérhetem hogy átkozzanak meg mindenféle rontással?
Őszintén szólva nem nagyon hiszek ezekben, pontosabban ha hinnék is akkor is teljesen logikátlan hogy egy halandó ember lenne képes ilyesmire egy másik emberrel, de szívesen kipróbálnám.
Esetleg van ilyen Facebook csoport ahol tényleg hisznek ilyesmikben?
Kedvencem a Sorvadj el!
Stephen King nyoman
Hagyd hogy megközelítsen egy kisebbségi öregasszony pénzt kérni, majd utasítsd el a kérését, hidd el azonnal a pokolra küld.
Viccet félretéve tuti vannak ilyen blogok, csoportok, egy kicsit mélyebben ásd bele magad. De szerintem nem éri meg az erőfeszítést egy nem létező dolog
Én ezekkel az emberekkel dolgozom akikről szó van. Ők nem igazán tudnak nekem ártani..meg aztán nem is keresem a bajt mivel nem szeretnék véletlenül én bántani akárkit is. Sajnos nem vagyok azaz áldozattípus így bárhol sétálok vagy megyek senki nem köt belém soha. Talán gyerekkoromban volt ilyen utoljára, szóval ezekkel a hülyeségekkel ne traktáljatok please. Akikről beszéltek valójában az időseket, gyerekeket, nőket, betegeket veszik célba mert csak azokkal mernek kemények lenni.
Szóval a témára visszatérve olyanok érdekelnek akik tényleg hisznek ezekben hogy működik és meg lehet valakit árkozni.
"Viccet félretéve tuti vannak ilyen blogok, csoportok, egy kicsit mélyebben ásd bele magad. De szerintem nem éri meg az erőfeszítést egy nem létező dolog"
Köszönöm ez hasznos válasz.
Esetleg tudsz ajánlani? Mert tele van ilyen találatokkal a net de nehéz szűrni hogy kik azok akik poénból csinálják és kik hisznek benne tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!