Aki összhangba kerül a felettes én-nel és az Univerzummal annak az élete külső szemlélőként olyan lesz hogy szerencsés gazdag sikeres hatalommal bíró ember lesz?
Én nem hiszek az ilyesmikben, sem a vonzás törvényében, sem hasonlókban. De vannak az életemben olyan dolgok, amit racionális hozzállással nem tudok megmagyarázni, és nehéz a véletlen számlájára írni őket.
Pont a meditációval kapcsolatban jutott eszembe egy termékötlet, ami még nem létezik. Gondoltam, akkor majd én megcsinálom. De ehhez kellett találnom egy adott tevékenységgel foglalkozó vállalkozót, aki segít. Kb. egy tucat cégtől kértem ajánlatot, de egyik sem tudott segíteni, mert ők ilyet nem vállalnak (illetve egy volt, aki vállalta volna, de ő csak nagytételben, százas darabszám felett).
Aztán azokban a napokban, amikor ténlyeg komolyan gyakoroltam a tudatosság meditációt, szó szerint elémfújt a szél egy random újságot, amiben pont egy olyan vállalkozó hirdetése volt, mint amilyet én kerestem. Fel is hívtam, beszéltünk, el is vállalta a dolgot. Ráadásul itt lakik a közelben, nem kell postáznom neki a félkész terméket.
De volt már hasonló korábban is... én sokszor érzem azt, hogy van valamilyen erő, ami odafentről segíti az utamat. Ez nagyon gázul hangzik, de tényleg így van.
Nem.
Ha az avatáson elbukik, akkor lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!