Milyen okkultista rituálék vannak?
Elég sok okkultista rituálé van. Hiszen emberek találták ki őket. Akár te is kitalálhatsz magadnak, bár gondolom nem tudod, hogyan kell, mert megkérdezed.
Én a Salamon Kulcsai könyvből szoktam végrehajtani a legtöbbet, de néha Dr. Johannes Faust titkos varázskönyve a pokol leigázásáról-című könyvből is.
Kezdőknek viszont nem ajánlom, mert a szertartásmágia veszélyes [lehet]. (a szertartásmágia arról szól, hogy természetfeletti lényeket idézünk meg, valamilyen cél elérésére)
Dr. Johannes Faust könyvét itt angolul is elolvashatod:
A Salamon Kulcsai az egy középkori grimoire, egyébként egyházi indexen volt. (ma már nincsen ilyen egyházi index)
Nagy részét itt el is olvashatod:
Több részből áll:
Ars Notoria
Greater Keys Of Solomon I.
Greater Keys Of Solomon II.
Greater Keys Of Solomon III.
The Lesser Key of Solomon - Ars Almadel
The Lesser Key of Solomon - Ars Nova
The Lesser Key of Solomon - Ars Paulina
The Lesser Key of Solomon - Goetia
The Lesser Key of Solomon - Theurgia Goetia
(Amiket az előző válaszolók írtak, ha jól tudom Cthulhu megidézéséhez van, Lovecraft írta a Necronomiconban.)
Az természetesen hamisítvány.
Az igazi az egyházi indexen volt, és az nem lehetett Lovecraft Necronomiconja, mert 1973-ban jelent meg, és akkor már nem volt egyházi index.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!