M@x kérdése:
Bájital receptek, varázslatok, rituálék, szertartások érdekelnének!?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 15:47
1/7 anonim válasza:
Én ismerek egy bájitalt: Vodka + Bomba Energy Drink + Kataflam vagy Seduxen + Sör.
Megiszod, és mindenféle lényt fogsz tőle látni.
3/7 Salx Narval válasza:
Persze kisnyulacska, utána meg nemmersz kimenni WC-re este.Nem úgy van az, hogy össze vissza varázsolunk.Fizess a tudásért.:DDD
4/7 anonim válasza:
Áldozd fel a szüleid amiért ilyen hülyének teremtettek téged
5/7 anonim válasza:
Házipálinka, törköly, 55 fokos.
Még a saját anyádra is rágerjedsz:-)
6/7 anonim válasza:
Ha ilyesmi érdekel, akkor szerezd be a Wiccák kézikönyvét (van vagy 3féle, nekem a zöld volt meg tinikoromban, amikor komolyabban érdeklődtem a mágia iránt). Abból nyersz egy kis rálátást erre a világra, és ártani se fogsz vele senkinek. (Tégy, amit csak akarsz, de soha ne árts!")
7/7 anonim válasza:
Tudok javasolni egy oldalt, a filozófiájával nem értek egyet és eléggé alapszintű varázslatokat tagol de a kíváncsiságod kielégítheti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!