Ajánlanátok kísértetes könyveket? Legendák, históriák, mítoszok érdekelnének.
Figyelt kérdés
Olyan történeteket szeretnék olvasni, mint amik az Odaát című sorozatban vannak. pl. Bloody Mary, kampókéz, stb.2011. júl. 20. 14:45
1/5 anonim válasza:
Nekem olyan könyvem van, hogy Misztikus Történetek gyűjteménye. Egész optimális, jó vaskos, kb. 500 oldalas könyv, sok-sok sztorival, kategorizálva földönkívülikre, szellemsztorikra, varázslókra, ilyesmi.
Plusz régen elolvastam egy olyat, hogy Kísértetek Britannia felett. Az is nagyon jó volt, abban csak kísértet sztorik vannak. Rázott a hideg. :)
2/5 anonim válasza:
Én is ajánlom a Misztikus történetek gyűjteményét.
3/5 anonim válasza:
Én ezt a két oldalt ajánlom. [link] [link] És még egy sztori, ami nem rég a gyakorin látott napvilágot. VIGYÁZZ!!! Ha ezt elolvasod, hetekig rémálmaid lesznek... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1842..
4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. júl. 20. 18:54
5/5 anonim válasza:
Jujj, én elolvastam a Hazatérő lelkek-et és aztakib*szottul de félelmetes.ha erre vágysz, akkor ajánlom :) egy pesti jósnő írta, 2. könyve(asszem) és egy csomó szellemes sztori van benne.és pl. zámbó jimmyvel kapcsolatban is van sztori.Ja és vannak benne képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!