Sátánista, okkultista könyvet tudtok ajánlani? Esetleg misztikával kapcsolatosat?
Anton Szandor LaVey: The Satanic Bible ($7.99) angol nyelvű
G. S. Frater P. A. X.: Sátánista mágia (1330 Ft)
Michael W. Ford összes könyve jó, de egyik sem jelent meg magyarul.
kezdőknek a Beginning Luciferian magick-et ajánlom
Lianna Diabolique: Devil's Bible
Phillip D. Williams: Night Magick
innen hét angol könyvet tudsz letölteni, sátánizmussal és mágiával foglalkoznak
The sworn book of Pope Honorius (III: Honorius pápa sátáni rituáléi)
Dr. Johannes Faust varázskönyve a pokol leigázásáról
Dürr József: Démonmágia
Fónagy: Mágia
Aleister Crowley összes könyvét tudom ajánlani, habár a Thelema nem tartozik ezek közé.
És amúgy a lélek tényleg nem játék, ezért kell előbb csak olvasni, próbálkozni meg csak idővel, amikor már biztos alapok vannak (tisztító mágia, védelem legyen mindig az első)
MIÉRT?
Akik ezzel foglalkoztak, régen ugyanis tanítottam ezeket is, azok közül MIND vagy megbolondultak, és egy elmegyógyintézetben élnek, vagy nagyon-nagyon szerencsétlenek lettek, vagy MEGHALTAK. És nem 1-2 ember, hanem 20-30 ilyet tudok, ha nem többet:S
.....(egy volt sátánista szekta egyetlen túlélője voltam, de nem muszály rám hallgatnod)
Ha nagyon nem bírsz magaddal, legalább a démonidézést kerüld! -csak egy jótanács volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!