Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánista, okkultista könyvet...

Sátánista, okkultista könyvet tudtok ajánlani? Esetleg misztikával kapcsolatosat?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 11:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de te nemtudod, hogy mennyire érdekel ez engem.. mindennél jobban! és nem fogok kibukni! nem akarom kipróbálni a démonidézést sem! csak nagyooooon érdekel. nagyon nagyon. légyszi írj nekem privátba, mert tényleg nagyon nagyon érdekel!!!
2010. nov. 27. 18:14
 12/26 A kérdező kommentje:
különben is nagyon jó hallgató vagyok, és én ebben hiszek. de nem vagyok olyan h én ilyeneken kibukjak.. (((((((((:
2010. nov. 27. 18:17
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Nem kell ezektől megijedni. Jó magam is elmerültem a sátánizmusban és a mágiában is. Ismerőseim is vannak. Megmondom neked akik ezzel foglalkoznak egyáltalán nem bolondulnak meg sőt. Nem egy ismerősöm van aki beszámolt olyan élményekről amiket csak így tudott átélni. Utazást is tettek a pokolba. egyik látta az angyalokat is de nem éppen úgy mesélt róluk ahogy le vannak írva a bibliába.
2010. nov. 27. 20:52
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
necronomicon könyvet tudom ajánlani. végül is mindegy mit olvasol csak ne kapcsolódjon a Churc of satanhoz. aki pedig egy sátánista szekta egyetlen túlélője szerintem ő egy humbug.
2010. nov. 27. 20:55
 15/26 anonim ***** válasza:

Kedves érdeklődő!

[link]

Ezt a könyvet ajánlom mindenképp elolvasni.

2010. nov. 28. 11:15
 16/26 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egész jó okkultista könyvek vannak, de alig van magyarul, a legtöbb angol.

2010. dec. 2. 08:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Necronomicon...
2010. dec. 2. 13:39
 18/26 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: azt csak akkor érdemes elolvasni ha a könyv eredeti. abból pedig csak 1 van..a vatikánban. ha megtudod nekem szerezni, szívesen alolvasom!
2010. dec. 4. 19:06
 19/26 dozzer válasza:

én se tulságosan alyálanám neked engem is érdekel a téma de nem ártana teljesen az alapoktol kezdeni hogy ne csak a rosszat tanuld meg

meg tudd magad védeni ön magad ellen

2010. dec. 11. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező , a Necronomicon-t H.P Lovecraft irt , és nem csak a vatikánban van eredeti , hanem mindenhol ahol kiadták angolul .
2010. dec. 12. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!