Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges hogy 1 éves kisfiam...

Lehetséges hogy 1 éves kisfiam látja az elhunyt apukámat?

Figyelt kérdés

Elő szokott fordulni, hogy a szoba sarkát nézi, és kacag. (Nincs ott semmi). Ha elfordítom is a fejével arra fordul és nevet, vagy csak oda bámul barmit mutatok neki.

Ha apukamrol képet lát, ránéz és a képre is nevet.

2024. jún. 19. 10:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem.
2024. jún. 19. 11:04
 2/20 anonim ***** válasza:
49%
Azért legyen már annyi eszed hogy egy kis csöppséget ne vigyél bele a baromságaidba!
2024. jún. 19. 11:29
 3/20 A kérdező kommentje:
Minden rosszindulatot félretéve, szerinted milyen baromságba van belevive?🤣 Őszintén.. mondjuk ha nem neked szól a kérdés, ne válaszolj, nézd az összes többit. Amúgy élő emberről is lát fotót kitéve, mi kárt tesz benne ha lát egy fotót a nagyapjáról.
2024. jún. 19. 11:36
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha skizofrén, akkor biztos.
2024. jún. 19. 11:46
 5/20 anonim ***** válasza:
57%

Ja várjál, most olvasom, hogy csak azoknak szól a kérdés, akik a tévképzeteidet alátámasztják:

Akkor igen, az elhunyt apukádat látja a kisfiad...

2024. jún. 19. 11:47
 6/20 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, nézem a többit. Valami miatt azt látom, a többi is azt gondolja: valami nincs rendben nálad.
2024. jún. 19. 11:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Abszolút nem csak azoknak szól, de attól, hogy név és arc nélkül vagy, még meg lehet fogalmazni normálisan is a gondolatmenetedet. Szerintem. Amúgy továbbra is várom, mibe van belerángatva 😃 őszintén kíváncsi vagyok. Vagy szerinted ha megfordul ilyen valaki fejében, egy 1 éves gyermekkel beszéli meg? Eszem megáll rajtatok 🫠
2024. jún. 19. 11:52
 8/20 A kérdező kommentje:
Rengeteg ilyen történetet olvastam már, és megfordult a fejemben. Igen, és valami tényleg nincs rendben, fiatalon vesztettem el az apukámat, ettől még senki nem lesz skizofrén meg idióta.. borzalmas, név nélkül hogy tudják az emberek sértegetni egymást. Szomorú
2024. jún. 19. 11:54
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem, kizárt.
2024. jún. 19. 13:01
 10/20 anonim ***** válasza:
51%
Tesóm unokája az apai dédapját látta jópárszor a házban pár évesen, aki jóval a születése előtt meghalt és kép sincs róla sehol. Bele is tette a frászt a tesómba, aki nem hisz az ilyesmiben.
2024. jún. 19. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!