Honnan tudhatnám, hogy a "kapott" átok működik?
Többször is jártam úgy (piacokon szoktam árulni) az elmúlt pár évben, hogy cigányok elátkoztak, leköptek. Ezek nagyobb része nem volt jogos, vagy félreértésből, netán a figyelmetlenségükből adódott.
Sosem hittem az ezotériában, mindig jót mosolyogtam egy rokonomon, mikor az aznapi horoszkópját elolvasta reggel és arra terelte a napi eseményeket, hogy végül este bedobhatta az "igazságot", hogy "na ugye, bejött"... Viszont 1 éve szerencsétlenségek sorozata sújt, nagyjából már semmit nem vagyok képes elvégezni, mert minimum egy katasztrófa, csúfos anyagi bukás, vagy betegség lesz a vége. Az elronthatatlan tárgyakat is képes vagyok taccsra vágni. A barátaim elmekültek tőlem, mindenkit elveszítettem a szűk családi körön kívül, anyagilag teljesen nullára íródtam és soha ilyen rosszul nem voltam fizikailag, folyamatos fájdalmak kínoznak (az eredményeim jók), 0-24-ben rosszul vagyok (állandó hányinger, fejfájás, újabban apátia).
Ha valakinek vannak rossz időszakai sem hinném, hogy folyamatosan tart 1+ évig és egyetlen szebb, sikeresebb napja sincs közben. Valóban működhetett valamelyik átok? Ha igen, mit tehetnék, hogy megszabaduljak tőle? Egyáltalán ki képes valóban működő átkot szórni a másikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!