Próbáltatok valaha szerelmi kötést?
Van ilyen mágia.De ezek a rituálék nem úgy néznek ki mint sok netes hídetős embernél.
Fekete mágia aki ilyen kötést csinál.Erős és addig köti az embert míg fel nem oldják.
Nem röhögtetném ki magam.
Azon kívül, hogy úgyis csak átverés, meg bebeszélik maguknak sokan, ráadásul emberileg is jellemtelen dolog, még a gondolat is.
Érdekes, hogy sokan ezt nem is érzékelik, talán épp azért tart ott a világ, ahol tart. Sok a gerinctelen ember.
De én gyerekként jártam párszor templomban, ahol a pap jellemépítő dolgokról prédikált. (Persze, a papok beszélnek sok hülyeséget is, amit meseként kell inkább felfogni és az a pár alkalom nem sokat számított volna.)
Valójában én elfogyasztottam egy fél könyvtárat, az ártott meg sokkal jobban. Valószínűleg azért nem hiszek butaságokban.
1-es miért akarsz egy elromlott kapcsolatot megkötni?
Hogy egy életre rossz legyen mindkettőtöknek? A szerelmi kötés nem fogja megjavítani az amúgy szerelmen alapuló, de rossz kapcsolatot!
Igen amikor a vőlegényem megcsalt és elhagyott akkor rakattam rá.
Visszajött 1,5 hónap múlva, rohadtul megváltozva és működik azóta is. Ennek már vagy 8 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!