Bölcsek köve kérdése:
Tudtok-e ajánlani működő, színvonalas ezotéria fórumot?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 13:10
1/9 anonim válasza:
A nagyérdeműt nem kéne megpróbálni hülyére venni, amikor pontosan tudod..
2/9 anonim válasza:
A bölcsek köve (lapis philosophorum vagy philosophicum) a középkori alkímia szerint állítólag létrehozható anyag. Az „ultima materia”-nak (végső anyag) is nevezett anyag, az alkimisták által végrehajtott kémiai reakciók végterméke, mellyel a „materia primá”-ból (első anyag) többek között aranyat is lehet készíteni. A bölcsek köve az alkimisták hite szerint képes bármely anyagot arannyá változtatni, visszaadni a fiatalságot, örök életet biztosítani stb.
3/9 anonim válasza:
nem a bölcsek kövéről érdeklődött, nagyokos....
ezotériás fórumokat keres, tudod, ahol iiirogathatják magukból az ezotériás dolgokat, pl. horoszkópok, kártya jóslások stb.
4/9 anonim válasza:
3 aki egy ilyen regnevet választ az masszívan benne van az okkult dolgokba-pont ezért tettem ki azt amit.
A boszorkányság és a mágiához masszívan kapcsolódik az alkímia.
5/9 anonim válasza:
*A boszorkányság és a mágiához masszívan kapcsolódik az alkímia és a Farmakólógia
6/9 anonim válasza:
okés, villogtatni akarod azt a tudást amit kb. 1000-en tudnak.
de nincs annyi eszed h felfogd mi a valós kérdés.
képzeld én is tudom h mi az a bölcsek köve és ne lepődj meg...de itt szinte mindenki.
7/9 anonim válasza:
csak itt eszeskednek.
máshol szerencsére nem.
de sztem a kérdező válaszolt magának más profilon. totál értelmetlenül.
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet itt egyéni témákat is nyitni?
ápr. 25. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!