Lehet-e szerelmi kötést alkalmazni ha csak vonzalom alakult ki két ember között?
Figyelt kérdés
Erős vonzalom hónapokig aztán, megjelent egy új személy az életébe. Harmonizálásra gondoltam de azt olvastam, hogy azt csak meglévő kapcsolatokban lehet.márc. 27. 21:47
1/10 anonim válasza:
Miért akarod megerőszakolni ha elvileg szereted?
3/10 anonim válasza:
2es, neked minden rendben van fejben amúgy? Tudod mi az a szerelmi kötés?
4/10 anonim válasza:
Persze hogy tudom hiszen én is csináltam nem is egyet 😃
5/10 anonim válasza:
Gratulálok hozzá. Milyen érzés megerőszakolni valakit? :-D
6/10 anonim válasza:
Elég unalmasnak hangzik.
Van egy egyszerű módszer, hívd el egy találkozóra, aztán mondd el mit akarsz.
S ha húzza az időt, rázd le gyorsan, mert csak játszadozik.
Ennyi az egész.
Szerelmi kötés ide vagy oda, ez csak így fog menni. Az nem oldja meg a problémát.
7/10 anonim válasza:
Ne kösd össze magad vele, nem tudod kicsoda. Lemaradtok valakiről ai esetleg magatokert szeret őszintén.
8/10 anonim válasza:
Én is hasonlókepp voltam tetettem rá kötést meg harmadik fél eltávolító mágiát és utána összejöttünk a másik csak még levált
10/10 anonim válasza:
Inkább egy intelligencia és állapotfelmérő tesztet , ami kideriti mekkora hiányosságok milyen személyiségtorzulás és milyen fokú értelmi fogyatékosság van a kérdezőben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!