Meglátok egy adott személyt és elkap a sírás?
Sziasztok!
Van egy srác, akire az utóbbi időben felfigyeltem.
Egyetemen egyik gyakorlati órán vagyunk együtt és egyre szimpatikusabb. Persze van, hogy stresszes időszakomba vagyok vagy hogy vonzónak találtam egy srácot, de sírni nem sírom el hamar magam.
A múltkor épp koliba tartottam vissza, amikor megláttam a srácot a buszon és épphogy felértem koliba rögtön elkapott a sírás.
Ma reggel szintén egy buszon mentünk suliba, akkor is azt hittem el fogom sírni magam.
Milyen energiái vannak ennek a srácnak, vagy mitől lehet ez?
Beszélni nem szoktunk egyébként, nincs az h valamivel megbánt.
Köszönöm, ha elolvastad és remélem nem fura a kérdésem.
Bátorság nem kell félni, nem azt kéred, hogy vegyen feleségül.:-)
Mit veszíthetsz?
Volt már egyszer ilyen, hogy egy srác visszautasított, hogy amúgy szép lány, de ő nem akar tőlem semmi komolyat, az elég kellemetlenül jött ki, valószínűleg ezért tartok ettől.
Illetve az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy akire én figyelek fel, ők még ha észre is vesznek nem tesznek lépést az irányomba, azok a srácok viszont igen, akik meg engem érdekelnek kevésbé.
6-os, teljesen igazad van. Sikerült egy-két dologra rávilágítanod, amire igazán szükségem volt.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!