Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik olyan mágia/technika/k...

András157 kérdése:

Létezik olyan mágia/technika/kötés...amivel egy nyilvánvalóan rosszul gondolkodó embert arra ösztönöznek, hogy a másik oldalra álljon? Legyen a példa egy mogorva, hajthatatlan idős szomszéd és a telekvita. Szép szó, pénz..stb nem hat.

Figyelt kérdés

2024. ápr. 16. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem arra használod a mágiát, hogy magadat változtasd meg?
2024. ápr. 16. 12:56
 12/21 A kérdező kommentje:
11. Minden jóra nyitott vagyok de új nekem ez az egész...
2024. ápr. 16. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Sok mágus boszorkány között jövök én.

Hipnózissal olyanra lehet rávenni valakit ami amúgy sem sérti az egót és nincsen a belső vágya ellen.

Példa, ha valakit arra akarsz rávenni hogy öngy1lk0s legyen, nem fogsz tudni rávenni, viszont ha van rá hajlama simán rávehető.

Direkt erős példával jöttem.

2024. ápr. 16. 13:03
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Minden akarat megtörhető. Idő/ energia függvénye. Volt olyan ismerősöm akinek 7 évig tartott, hogy teljesüljön a szerelmi kötés. Addigra tört meg a másik ember akarata. De ha nagyon erős energiákkal dolgozol akkor önmagadba is kárt tehetsz. Igaz hamar sikeres lehet. Ezért a legtöbb mágus nagyon erős energiákkal ( démonokkal pl) nem hajlandó dolgozni. Visszaüt a mágusra is. Annyit meg nem ér a pénz.
2024. ápr. 16. 13:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok, privátban kicsomagolom a témát annak, akit érdekel és honorálom is a megoldást, akár tanács lesz, akár személyes beavatkozás..
2024. ápr. 16. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Reméljük a hatóságok olvasgatnak itt is, és előveszik az öngyilkossági ügyek aktáit, és leporolják őket, mert nem minden az, mint aminek tűnik. Lásd: 13-as hozzászólást, ami ugyan finomítva van leírva, de pontosítanék-nem kell hozzá hajlam. Enélkül is működik. Sajnos, tegyük hozzá.
2024. ápr. 16. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:
35%
16+ jah és nem kell hozzá hipnózis, elég ha az agykontroll magasabb szintjén van az illető. És kímondottan szereti a pénzt és szeret örökölni-lehetőleg gyorsan, mielőtt az illető nem ír végrendeletet..de abban az esetben is szóba jön ez, ha az "öngyilkos" illető túl sokat tud.
2024. ápr. 16. 15:00
 18/21 A kérdező kommentje:
16-17, ne keverd ide a saját gondolataid
2024. ápr. 16. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
31%
Anonimj-tudok.
2024. ápr. 16. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is van ilyen agykontrollos behatas. Van egy narci no rokonom, aki a kisugarzasaval eleri, hogy a kornyezeteben elok baromsagokat csinaljanak es azt is, hogy igent mondjanak a hulyesegeire...
2024. ápr. 17. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!