Anya nem engedi, hogy axolotlt vegyek, de imádom azokat és gyűjtöttem rá pénzt de hajthatatlan...hogy győzzem meg? *<3*
(Ej, de furcsa ló ez... :D)
Apud lesz a bűntársad, szövetkezzetek és lépjetek fel egy szervezett akció keretében anyukád megpuhítására. Tánha előbb-utóbb ráun és beadja a derekát.
15 év felelősség. Ki gondozná, amíg te tovább tanulsz, erasmusozol stb? Ha anyud ennyire ellene van, én halasztanám, a saját lakásodba azt viszel, amit akarsz. Az ember lányának szüksége van életcélokra ;)
Ugyanolyan nitrogén körforgásra van szükségük, mint a halaknak, úgyhogy ezt a 2 linket itt hagyom neked:
- [link]
- [link]
Ezt pedig azért hogy véletlenül se rakj melléjük más fajt:
- [link]
Nem tudom ezekkel memnyire vagy tisztában, de inkább többször legyen meg az infó, mint egyszer se.
Hát... Büszkék lehetnek rád az tuti. 17 évesen ilyen értelmi szinten lenni...
Jobb lett volna aznap este kotont húzni 🤔
Szerintem is várj még vele. 17 éves vagy tehát a most következő években még bárhol bármikor lehetsz. Majd ha lesz egy biztos otthonod saját fizetéssel meg miegyebekkel akkor elvileg jöhet olyan állat amilyet csak szeretnél (persze mindenek előtt olyan amilyennek ki tudod elégíteni az igényeit).
Viszont akármit is csinálsz előbb szívd fel magad tudással s csak aztán vásárolj meg bármit ha már legalább az alapok megvannak. A vásárlási listán meg kb utolsó pont az állat, mire állatot veszel addigra már egy jól működő akvárium kell várja otthon aminek ő amolyan “megkoronázása”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!