Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi az oka annak,ha Valakin...

Mi az oka annak,ha Valakin nem fog semmilyen mágia?Milyen a lelke?Miért ellenálló?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 2. 10:07
1 2 3
 21/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

20.

Sántítanak a hasonlataid. Eleve, egyik fórumon sem támogatott olyan notórius gyűlölködő viselkedés, amikor valaki vélemény alapon üldöz egy másikat. Témához való, normálisan, logikusan kifejtett véleményre üres személyeskedéssel támad (offtopik + személyeskedő is).

Ez az igazi provokáció, amikor szándékosan veszekedést gerjeszt egy "anonim", hogy az egész szálat végül töröltesse és sunyin röhögjön a markába.

Aki ilyen jellemtelen viselkedést támogat, önmagát minősíti.

Ezzel szemben én mondjuk benézek véletlenül, látok elképesztő dolgokat és megírom az őszinte véleményem.

Mert kérdezték.

Mert ez a véleményem.

Tehát egyáltalán nem igazságos, amiket te is itt handabandázol, csak azért, mert nem tetszik a véleményem, és ha hiszel ilyen dolgokban, akkor majd ne csodálkozz, ha ezt vissza is fogod kapni az életben máshol, más formában.

Nekem nincs mitől tartani, tiszta a lelkiismeretem.

2024. ápr. 3. 11:49
 22/24 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha a témára válaszolnál, nem személyeskednél közben, akkor kevesebben utálnának téged is. Mások hitébe belegyalogolni, és lehülyézni, vagy épp elmebetegnek titulálni őket, bárhonnan is nézzük, sértés. A gond az, hogy többnyire nem a témához szólsz hozzá, hanem általánosságban a témát kritizálod, és azt, aki a témával foglalkozik, no meg a kérdezőt, néha a válaszadókat sértegeted. Azt is vedd figyelembe, hogy nem csak a gyűlülküdés nem támogatott, hanem a trollkodás sem. A válaszaid jelentős része abból áll, hogy "ez hülyeség, aki ezzel foglalkozik, elmebeteg". Néha gúnyos megjegyzések hozzáfűzése is befigyel.

A helyzet az, hogy egészen biztos, hogy nem csak úgy benézel véletlen. Ha egyszer-kétszer előfordult volna, hogy betévedsz az ezotériába, elképedsz, mi van itt, és megrökönyödésednek hangot adsz, az hihető lenne. De minden harmadik kérdés alatt ott van legalább egy válaszod. Ami azt jelenti, hogy rendszeresen, és célzottan jársz ide. Olyan helyre, aminek a témája idegen tőled, nem érdekel, és nagyon nem értesz vele egyet semmilyen formájában. Ebből fakadóan pedig nincs építő jellegű kommented. Ha egy kérdező problémája tényleg pszichés problémából fakad, nem is próbálsz tanácsot adni, noha elvileg a racionalitás híve vagy, hanem lekezelő, és sértő megszólalásokkal tovább rontod a helyzetet. A "menj orvoshoz", és a "diliházban a helyed" nem építő jellegű kritika.

A véleményeddel nincs semmi gond, amíg azt azért osztod meg, és úgy osztod meg, hogy az ténylegesen véleménynyilvánítás legyen, ne lekezelő, ús gúnyos beszólás a kérdezőnek, és a kommentelőknek. Olvastam már tőled véleményt, és egyet is értettem vele, mert valamiért úgy érezted, érdemes ténylegesen kifejtened a gondolataidat, és mindezt logikus formában. De a legtöbb hozzászólásod nem csak értéktelen-lévén összegezhető két szóban"hülyék vagytok", hanem konkrétan szándékos inzultálás is. Ha mindezt nem veszed észre, az probléma rád nézve.

A lelkiismeretedről nem tudok nyilatkozni, azt te érzed, milyen.

Ha gondolod, folytathatjuk a vitát, de eléggé offoltuk a kérdést, és ennek már nem sok köze van ahhoz, amire a kérdező kíváncsi. Ha új gondolatod nincs, lezárhatjuk.

2024. ápr. 3. 14:32
 23/24 Tatyó ***** válasza:
Azért nem fog, mert nem "úgy" működik valójában. De ha Te ebben hiszel, miért nem kérdezed meg az ingát, vagy valami megidézhető entitást stb? Az "úgy" nélkül írtam eredetileg... olvasd úgy is el. A mágia csak arra hat valójában, aki végzi. Szerintem. Persze ebből adódóan lesznek egyéb hatásai is a külvilágra, csak nem "úgy" ahogy sokan hiszik.
2024. ápr. 6. 15:15
 24/24 Csakegysajt95 ***** válasza:
Mágia 😂😂ilyenek nincsenek a valóságban, kár a gőzért🤣
2024. ápr. 7. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!