Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi az oka annak,ha Valakin...

Mi az oka annak,ha Valakin nem fog semmilyen mágia?Milyen a lelke?Miért ellenálló?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 2. 10:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
Minden mágia démoni eredetű, így azokon az embereken akik rendszeresen imádkoznak, gyónnak és szentáldozáshoz járulnak azokon sajna semmiféle mágia nem fog. Ez sajna így van, még ha egyeseknek nem is tetszik. 🤭
2024. ápr. 2. 18:34
 12/24 Grimfox ***** válasza:
100%
11., honnan tudod? Hiszed ezt, vagy tapasztalatból beszélsz? És honnan tudod, hogy minden mágia démoni eredetű? Kísérleteztél mágiával, és minden alkalommal láttad, tapasztaltad, hogy egy démon közreműködött?
2024. ápr. 2. 18:54
 13/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
32%

Szerinted engem hány ezotériás mágiáz, a szekcióban elkövetett véleményeim miatt?

De semmi.

A semminél is semmibb.

Legjobb volt az agybajos látnok jós, amelyik idegrohamot kapott valamelyik normális véleményem miatt.

Belenézett valami üveggömbbe és elkezdi itt írni, hogy törődjek inkább a drogos gyerekemmel!

???

Normális?

Kiröhögtem.

Spiritiszta...

2024. ápr. 2. 19:59
 14/24 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha gömbbe néz, nem spiritiszta. A spiritiszta szellemeket idéz, azokkal igyekszik beszélgetni. Meg nem egyedül, hanem egy szeánszon, emberek előtt.

Kétlem, hogy bárki is megpróbálna téged "mágiázni". Még ha mondják is. Kevés ember annyira pszichopata, hogy egy idegesítő személynek konkrétan ártani próbáljon csak azért, mert az illető olyanokat ír, amik neki nem tetszenek, meg gyenge sértéseket vág a fejéhez.

2024. ápr. 2. 20:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy démoni eredetű, mivel nem az Isten segítségét kéri a médium hanem a szellemvilág segítségét. Szellemeket lehet idézni, kommunikálni velük, azonban soha nem az jön akit hívsz, hanem egy démon aki a hazudik a kilétével kapcsolatban.
2024. ápr. 2. 20:56
 16/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

14. Pedig van itt olyan is, amelyik már tavaly óta gyűlölködik ellenem, ott köt belém, ahol tud. Még azzal is megfenyegetett, ha "anonim" írnék, akkor is felismer szöveg alapján, hogy veszekedést provokálhasson is ezáltal törléseket intézzen rám.

Másik dolog, hogy iróniát, humort nyilván nem értelmezel te sem.

Igazából tökmindegy, hogyan keverem a fogalmakat, ezek nem létező dolgok, csak valakik fejében vannak, kitalációk.

Kérdés kapcsán pedig nyilvánvalóan nincs olyan fizikai réteg, kommunikációs csatorna, amit az Antenna Hungária fenntartana az átkok átvitelére.

Aki megátkozva érzi magát, az csak az ő képzelgése, bevetítése, pszichiátriai állapota.

Egyébként nincs ilyen.

2024. ápr. 2. 20:59
 17/24 Grimfox ***** válasza:
15. Nem mindenki hív szellemeket segítségül a munkájához. Igazából ők a kisebbség, pont azért, mert nehéz megmondani, hogy ami érkezik, az tisztességes e. A legtöbben semmilyen külső segítséget nem vesznek igénybe. Amit ők csinálnak, nem lehet démoni eredetű.
2024. ápr. 2. 21:03
 18/24 Grimfox ***** válasza:
100%

Azt tudom, hogy sokan különösen utálnak téged. Valahol érthető, hiszen szándékosan provokálni jársz ide. Nem mindenkinek elég vastag a bőr a képén, hogy az ilyesmi ne zavarja.

A humort, és az iróniát is értem. Már ha humoros, és ironikus. Ami csak egyvalakinek vicces, azt nem nevezhetjük igazán humornak. Bár ha te jól szórakozol, legalább neked jó.

Túlságosan alábecsülöd az emberi pszichét. Ha egy rosszindulatú ember meggyőz egy másik embert, egyértelműen azzal a szándékkal, hogy ártson neki, és a másik elhiszi, hogy ez így van, és mindenféle tüneteket kezd produkálni, az is egy átok. A mágiának nem feltétlenül kell mindenféle titokzatos erők alapján működnie. Egy rakás jelenséget a pszichológián keresztül már lehet értelmezni. Mondhatni, demisztifikálták. De ettől még nem fogja abbahagyni a használatát az, aki eddig is csinálta. Sőt, ha teheti, kibővíti az ismereteit az új magyarázatokkal. Bár ha jól emlékszem, te a pszichológiára is mondtad már, hogy az nem tudomány. Ha keverlek valakivel, aki ilyet mondott, miközen te nem, hát elnézést.

2024. ápr. 2. 21:12
 19/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

"Valahol érthető, hiszen szándékosan provokálni jársz ide."

Ez is csak képzelgés, rosszindulatú kitaláció.

Kérdések vannak és válaszok.

Valaki nem bír elviselni egy véleményt, erre kitalál hülyeségeket, annyit ér a többi produkciója is.

Mennyivel ér többet a te hited, mint az én fizikai tudásom?

Milyen alapon nézik hülyének azt, aki nem hisz a szellemekben?

Az emberek többsége nem hisz a szellemekben.

2024. ápr. 2. 22:00
 20/24 Grimfox ***** válasza:
100%

Ez nem rosszindulatú kitaláció, ez tény. Ez olyan, mintha én bemennék a tudomány kategóriába, és beszólogatnék az ottaniaknak, hogy amit mondanak hülyeség, mert nekem más a véleményem. Az, hogy te mást gondolsz, nem jogosít fel arra, hogy azokat, akik nem ezt gondolják, hülyének nézd. Megteheted, de akkor ne siránkozz, hogy utálnak érte, és provokátornak tekintenek. Ha a tudomány a területed, értelmetlen olyan témákhoz hozzászólni, amiknek köze nincs a tudományhoz. Vagy a párkapcsolatokba is bejársz, hogy kisállattartásról kérdezz, vagy ezzel kapcsolatos kommentekkel bombázd az ott beszélgetőket?

Szereted a szólásszabadságot, de a következményeken meg felháborodsz.

Senki nem nézi hülyének azt, aki nem hisz a szellemekben. Azt nézik hülyének, aki provokálja azokat, akik hisznek benne.

(Hasonló elmondható a hittérítőkről is, akik ide járnak.)

2024. ápr. 2. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!