A tükör átjáró a szellemvilágba?
És miért takarják le a tükröket meg a tévét, amikor valaki meghal?
Ha az emberek nem hinnének benne, nem takarnák le, de mégis letakarják, ezért gondolom, hogy van valami igazság a "tükör átjáró" dologban.
Ha csak egy hülye alaptalan hiedelem lenne, nem csinálnák ezt. Pedig csinálják.
Kit érdekel 869, most 2024 van.
"Tehát amikor a szellem létezését tagadod, akkor lényegileg csak egy katolikus dogmát mondasz vissza."
Az biztos, mert fizikai tudásom, meggyőződésem nem is lehet. Milyen logika ez, normális? Ne légy nevetséges, nem mindenki csak vallásos butaságokban éli az életét.
Gyerekként jártam templomban, néhány katolikus misén, nyári vakáción. Voltak tanulságos prédikációk, ami jellemileg építő lehet egy gyerek számára, de attól ezek csak gyermekmesék már. Aki felnőttként ilyenekben él, az már igen elmaradott lehet.
"A szellemek létezését meg magam tapasztaltam meg"
Lehet, hogy valami turista átverés volt, szellemek nem léteznek. Ami leírások vannak a világon, azok bolond emberek látomásai vagy hazudozók kitalációi. Vagy átverés esetleg, amikor valakiből direkt hülyét csinálnak "vicces" emberek.
Kit érdekel 869 most 2024 van, irod.
A két dátum azért érdekes, mert megmutatja, hogy a hülyités, a hazugságok milyen régóta folyamatban vannak. Nem mellesleg a katolikus egyház erre vonatkozó tanítását egyetlen másik keresztény irányzat sem kérdőjelezte meg.
Teljesen mindegy én mit gondolok, vagy te mit gondolsz, halálod után meg fogod tapasztalni a másik világ létezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!