A tükör átjáró a szellemvilágba?
És miért takarják le a tükröket meg a tévét, amikor valaki meghal?
Ha az emberek nem hinnének benne, nem takarnák le, de mégis letakarják, ezért gondolom, hogy van valami igazság a "tükör átjáró" dologban.
Ha csak egy hülye alaptalan hiedelem lenne, nem csinálnák ezt. Pedig csinálják.
Ezek a feltételezések mind hülyeségek, kérdező.
Nekem van harmadik szemem, jártas vagyok benne.
Csak egy ötlet ... ha besötétíted a szobát, de ne legyen túl sötét ... csak a függöny takarja el a világítás nagy részét, hogy pont csak láss mindent a szobában könnyedén ...
Ezután összpontosítsd a látásodat egy tévére, vagy monitorra ... ne gondolj semmire.
Aztán lásd, a TV és a Monitor teljesen működőképes áram nélkül is. :)
Lehet kelleni fog hozzá néhány hét, vagy hónap ... előbb-utóbb használhatod áram nélkül is.
Akit érdekel, próbálja csak ki. De nézelődjön senki se el a TV, Monitor elől ... csukja be a szemét olyan 5-10 másodpercenként lehet azért pislogni, de gondolkodás nélkül bámuljuk, elvárások nélkül ... megadja az adást.
#24 Szerintem kamuzol... ha nem kamuzol, akkor viszont tudsz válaszolni az alábbi kérdésekre:
1. Hogy dönti el a harmadik szemed, melyik adást nézed?
2. Harmadik füled is van, amivel hallod az adást?
1. A harmadik szem nem dönti el. Az fog jönni, aminek jönnie kell.
2. Már azelőtt is lehet látni, mielőtt hangokat hallanál.
Két és feles értékeléssel nem csodálom, hogy mindenki hülyének tart téged, 28-as. :)
Tudsz írni valami olyat is, hogy tűnj egy kicsit okosnak is? Mert eléggé jól csinálod, hogy baleknak könyveljenek el téged.
"Két és feles értékeléssel"
29 Bagoly mondja verebnek... te nem latod magad, de nekes csak masfel pipad van.
Ezt a harmadik szemed nem mutatta meg neked? Eleg lenne csak kijelentkezned, es mar lathatnad...😂😂🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!