Miben más ránézésre egy olyan ember, akinek (erős) harmadik szeme van, egy átlagembernek?
Érdekelne, mit gondoltok azokról, akiknek van harmadik szeme, és hogy ez őket jó vagy rossz irányba vitte-e el.
Valahol írt már valaki olyat, hogy egy médium megadta magát a sötét erőknek, és attól skizofrénné vált.
De nem tudom ezt hogy kellett volna érteni. Hogy a saját entitásai saját maga ellen fordultak? ... Simán megtörténhetett volna az is, hogy az összes rossz entitás kitart valaki mellett, hogy aztán szintén kövesse őket. Értelmetlenségnek tartom, ha valaki gonosz erőket szolgál, úgy, hogy mégsem követ el sorozatban tényleges börtönbüntetéssel járó következményeket.
E tekintetben megkérdőjelezném a sátánisták épelméjüségét, mivel mégsem sátánista módon gondolkodnak ... nem egy ilyet láttam már itt gyakorin meg máshol is hogy annak vallják magukat. Én démonoknak behódóló gyáva állatoknak nevezném őket. Csodálják őket, mégsem láttam róluk soha semmi olyat, hogy valami változást szeretnének hozni a világba. Ha valaki így nevezi magát sátánistának, nagy gondok vannak.
Én úgy tudom, nem mindenkinél.
Például az egyik harmadik szemes külföldi oktató, aki papnak néz ki, de hogy pontosan mi is, arról fogalmam sincs. 6 millióan követik YouTube-on, ha jól figyeltem még.
Rajta nem igazán tűnik, hogy őrült lenne ... hamarabb hihetném azt, hogy megkapja a maga kenyerét, amiért prédikál millióknak.
Buddhának szerintem biztos volt harmadik szeme, hogy meglátta a megvilágosodását ... realistább lett tőle, mint valaha.
Nem követett semmilyen Istent ... szóval lehet valakinek akár esze is.
Végeredményben semmiben. A buddha állapot egy magasabb szint. Egyszerűen takarítsd el az egót. Nem kell hogy a háttérből belepofázzon. Ha ez megvan máris egy jóval magasabb szintre lépsz.
Amikor köcsög mód megjelenik az egó, csak rendre térj vissza a pillanathoz. Használhatsz bármilyen eszközt, de mindig csak a jelen a biztos. Arra érdemes építkezni. Bízz benne ;)
Ötös! Én DMT-zek (MAO gátlókkal), meg harmadik szemem is éppen fejlődik, mióta tudom, hogy létezik ilyesmi ... na meg az összes csakrám is persze. Akkor az már elég sok? :D
Minden erejét élvezem, amit eddig kaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!