Ki szeretném nyitni a harmadik szemem, de közben félek is. Azt sem tudom, hogy csináljam?
Nagyon sokat olvastam utána, néztem utána ennek a harmadik szem csakrás dolognak. Elképesztően szeretném kinyitni, fejlődni akarok, tudni akarok, látni, hallani segíteni. Az a része viszont, hogy entitásokat láthatok és meg is nő a kockázata, hogy bántsanak, az nagyon elijesz. Tudom, hogy meg tudnék birkózni mindennel, hogy egy teljesen más szemszögből, egy másik tudatossággal lássam a dolgokat, de ezzel nem, és nemtudom mit tehetnék ezzel.
Valamint nem tudom, hogyan kezdhetnék neki.
Valamelyik nap meditáltam a buszon, vagyis fókuszáltam a harmadik szem csakrámra, és egy nagyon erős tompa nyomás érzés volt az egész fejembe. Nemtudom, hogy ez siker élmény-e. Ez a sokból egyetlen egyszer fordult elő. Tegnap este pedig igazából nem meditáltam, nem gondoltam a harmadik szemre, csak néztem a holdat, nagyon erősen világított. Ahogy belebambultam, egyre közelebb jött és mondjuk ezt már szerintem belebeszélem, de ahogy közel ért vagy a saját szememet vagy nem is tudom, egy szemet láttam benne. (Ezt nem kötöm a harmadik szemhez, csak szerettem volna elmesélni, hátha valaki tud hozzáfűzni valamit) de gyanítom, hogy csak a mélyen bambulás eredménye volt.
Kérlek akiket egyáltalán nem érdekel a téma és csak kritizálni jöttek inkább mellőzzék a kommentelést, vagy akkor írják le inkább privátba ne a válaszokhoz
A nyomás érzetet az oda áramló energia okozza, ekkor még nincs nyitva.
A Holdat nézve a csatornába áramló energia hatására a saját harmadik szemedet láthattad valószínűleg.
Csak javaslom, de befelé, a testeden belül nézelődj egyelőre, próbáld látni a szerveidet, azok fényét, a csontjaidat, stb.
Ha a rendes úton csinálod, azaz először végigmész az alsó öt csakrán, megfelelően meditálsz, és tudatosítod, uralod az alsó öt csakra tudati szintjeit, akkor készen állsz majd arra, hogy mindennel elbírj, amit a hatodik csakra, a "harmadik szem" tudatosítása okoz. Ha csak a harmadik szemmel foglalkozol, akkor valóban történhetnek ijesztő, és kellemetlen dolgok.
Az érzet a fejedben nem a harmadik szem aktivitása közvetlenül, hanem a koncentráció okozta energiatöbblet, ami nem tudott hova menni, nem használtad fel semmire, ezért fölöslegesen volt ott. Ez sem rossz feltétlenül, annyit jelent, hogy elég erős a koncentrációd, hogy energiát gyűjtsön maga köré. Ez szükséges készség, de önmagában kevés. Mielőtt bárminek is nekikezdenél, nézz utána, hogy a hét fő csakrához milyen testi, és szellemi tulajdonságok tartoznak, majd alulról felfelé türelmesen meditálj mindegyiken, addig, amíg el nem sajátítod az egyes szinteket. Ha így haladsz fel a hatodikig, akkor a szellemi észlelésed gond nélkül tud kialakulni.
Azért foglalkoznak olyan sokan a harmadik szemmel, mert az a leghíresebb, és arról van a legtöbb pletyka, hogy milyen képességeket ad. A nagy része csak pletyka persze.
Mindegyiknél tudod, mikor végeztél, nem csak a harmadik szemnél. Ha ismered a csakrához tartozó tudatossági szintet, és azt, hogy mit irányít a testben, és az elmében, akkor tudod, hogy elérted a továbblépéshez szükséges szintet, amikor a a csakrára jellemző tulajdonságok, és tevékenységek tudatossá válnak. Gyökércsakra esetén például a nyers élet, és a legalacsonyabb, legősibb ösztönök tudatosodása, és irányítása jelenti azt, hogy elkészültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!