Mit lát az akinek nyitva a harmadik szeme?
Van negyedik szem is? Mi a különbség a harmadik szem és a negyedik szem között?
"Olyat, amit alap esetben nem kéne !"
Szerintem az lenne a normális ha mindenkinek nyitva lenne a harmadik szeme és látna mindent. Inkább az a furcsa hogy nem látunk. Szerintem alapestben láttunk, csak történt valami ami miatt nem.
a negyedik szem az a harmadik szemhez tartozik és az a fejünk hátulján van. telepatikus látás infirmációkat lehet vele felfogni és átadni. mondjuk te látod azt h xy nak balesete lesz pár órán belül és ezt átadod neki h ő is lássa. aztan az xy személy is meglátja a jövöjét és rajta múlik minden.
amúgy ne akard tudni h miket láttam már. jobb mindenkinek így ahogy van minden.
"és láttam mindenféle lényeket a szobámban, úgy féltem tőlük, hogy nem akartam tovább hogy nyitva maradjon"
na, látod, ezért nincs nyitva alap esetben, mert akkor nem tudnák élni az emberek a normális életüket...! Gondold el, hogy fel sem állna szxre, ha azt látná a pasi, hogy épp egy dmoni pofa vigyorog a csaja mögül ::XD
Meséld már el, hogy pontosan milyen lényeket láttál??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!