Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit lát az akinek nyitva a...

Mit lát az akinek nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
A szellemvilágot? Vagy még mit? Látja ha valaki asztráltestben a szobájában van?

2023. jan. 28. 21:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
19-es: te sátánista vagy ??
2023. jan. 30. 21:21
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
hát az elején nagyon nehéz és sok negatív élménnyel szembesül az ember. de aztán egyre több mindent megért és aki kitartó annak meg lesz a gyümölcse. Azaz egyre több pozitív élményekben fog részesűlni.
2023. jan. 31. 11:46
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

abba is bele vetettem magam. mindenbe.

szellemtudományokba,

zoriasztriánizmusba,

sziddhikbe,

rózsakereszténységbe,

szabadkézművességbe,

budhizmusba,

hinduizmusba,

shintoizmusba,

új alkímiákba,

sámánizmusba,

wichába,

wouduba,

houduba

és már még nem is tudom h mikbe.

2023. jan. 31. 11:50
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
23: és milyen végkövetkeztetésre jutottál mindezekből ?
2023. jan. 31. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

sokminden hatásos volt. azonban a filozófiainézeteket, amelyeket úgy erőltetnek nem igazán vallom egyiket sem. én csak úgy elvagyok ebben az életben, hiszen úgysem vagyok hatással másokra. vagyis nem tudom sem hátráltatni, sem előrébb vinni még egy ember élet színvonalát sem. mások pedig azért egy egész népet, kultúrkörrel befolyást gyakorolnak.

csak a saját életemet tudom befolyásolni és akkor már mindig kutatok, tanulok és spirituálisan fejlesztem maganat.

az emberrk legtöbbje, akik csak rosszat akarnak, azok szerintem csak unalomból teszik.

én pedig elérem azt h sohase unatkozzak, pláne olyan szintig h folyton más embereken szemétkedjek. főleg iskolai és munkahelyi, de ugye a politikai életet is nézzük mindih az van h az emberek csak hatráltatják más embereket, az emberiséget, minden szintű fejlődést és még a környezetet, az élvővilágot is csak pusztítják.

2023. febr. 1. 12:58
 26/31 anonim ***** válasza:

"Egyszer kinyílt a harmadik szemem és láttam mindenféle lényeket a szobámban, úgy féltem tőlük, hogy nem akartam tovább hogy nyitva maradjon és be is csukódott. Az óta sincs nyitva."

Ez érdekes.

Az asztrálba /közeli asztrálba?/ láthattál bele.

Én úgy gondolom, hogy ha meg lett volna benned a képzettség, akkor ezek az alakok/entitások elhussantak volna a p.cs.ba és nem maradtak volna ott a közeledben.

Úgy gondolom, ha létre hozol egy megfelelő alakot-teret, akkor ezek eltűnnek, vagy másképp mondva elmenekülnek a közeledből.

Nem feltétlenül "barátkozni" kell ezekkel az entitásokkal. Az a jó, ha meg válogatja az ember a barátait. :)

Sok tév információ van szerintem ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Szándékos félre vezetések, félre informálások is.

2023. ápr. 15. 14:40
 27/31 anonim ***** válasza:

"De mit keresnek itt a mi világunkban? Ha alap esetben tudomásunk sincs róluk, nem tudnak bántani, megijeszteni, akkor csak ott állnak a sarokban és bámulnak?"

Ez nem a "mi világunk".

Ez egy multiverzum. /sok világ, amelyek át 6 ják egymást/

Érzékeink korlátai miatt gondoljuk, hogy ez a "mi világunk".

2023. ápr. 15. 14:45
 28/31 anonim ***** válasza:

A kollektív hitek megerősítenek bennünket ebben.

A kollektív hitek korlátoznak és tév képzetekben erősítenek meg.

2023. ápr. 15. 14:46
 29/31 anonim ***** válasza:

"búgásszerű, meg dübörgés, mintha motor járna vagy valamikor mintha mosógép, de már nem emlékszem jól mert már 4 és fél éve volt"

Ez olyan, mint "Ezékiel" látomása.

Az is ilyen mechanikus struktúrákat látott, mikor látta "Istent".

2023. ápr. 15. 14:49
 30/31 anonim ***** válasza:

25-ös hozzászólás.

Mazu.

Ez egész bölcs.

2023. ápr. 15. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!