Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit lát az akinek nyitva a...

Mit lát az akinek nyitva a harmadik szeme?

Figyelt kérdés
A szellemvilágot? Vagy még mit? Látja ha valaki asztráltestben a szobájában van?

2023. jan. 28. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"És a hangjukat is hallottam, nem beszéd volt."

akkor mi volt ?

2023. jan. 29. 19:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

nálam amit eddig láttam és hallottam:

csámcsogós nyelv,

kattogós nyelv, mint a busmanoké csak ilyesztőbb.

nagyon mély hangok.

négykézlábon mászó ember és kutya szerzetek hosszú karokkal, nagy fejjel és a szemeik nagyon közel voltak egymáshoz és fehér volt.

vörös szemű hiéna szerzetek.

szürke négykézlábon járó,csont sovány kopasz kutya, cápa szerű fejjel és agancsokkal.

kacsacsőrű szerű lények.

földönkívüliek:

szürke, barna, rózsaszín. a rózsaszínűnek világos kék szemei voltak.

gyík szerzetek, sáska szerűek.

négy karu valamik és nem kamu, volt olyan bizar ami gurulva közlekedett.

már vagy 1éve szerencsémre semmi.

lehet h skizofrén vagyok, nem tudom, nem kell hinni nekem. de senki nem írt soha semmi konkrétumokat h ki miket látott már.

2023. jan. 29. 19:07
 13/31 A kérdező kommentje:
búgásszerű, meg dübörgés, mintha motor járna vagy valamikor mintha mosógép, de már nem emlékszem jól mert már 4 és fél éve volt
2023. jan. 29. 19:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

12-es, ez nagyon érdekes, mivel egybevág más emberek tapasztalataival is, szóval szerintem nem vagy beteg, csak dmonokat láttál.

Azért eléggé ijesztő lehetett, hogyhogy nem kaptál szívinfarktust ?!

Nekem majdnem megrepedt a szívburkom, amikor a szürkék felém közeledtek...

Igencsak sokkoló, de a te leírásod alapján meg egyenesen rettentő!

És nem bántottak, volt valami szag vagy bármi kísérő a hangokon kívül esetleg következmény ?

2023. jan. 29. 19:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mindenütt ott vannak? Ha most felnyílna a harmadik szemem, én is látnék ilyeneket a szobámban pld? 😅
2023. jan. 30. 16:02
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
De mit keresnek itt a mi világunkban? Ha alap esetben tudomásunk sincs róluk, nem tudnak bántani, megijeszteni, akkor csak ott állnak a sarokban és bámulnak?
2023. jan. 30. 16:06
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

sokszor éreztem rettentő erős bűzt a szürkéknél és ki tudja miknél. a világon nincs ilyen bűz.

ilyen vibrálós fura hangokat én is hallittam.

vannak olyan földönkívüliek akik amolyan bio és szellemi szintű robozokat is küldenek mielött betoppannának hozzánk. volt h volt egy fekete robot amely térdmagasságú volt s körülnézett. aztán egy nagyobb robot és abból jött ki egy mocsok.

vannak amikor fényeket látok. egy videóm egy éjjellátós fekete fehér kamerám is felvette. ezek nem földönkívüliek, nem is tartoznak a paranormális lényekhez. inkább mondanám azt h azok lehetnek a misztikus lények. szóval különböző fénnyel jönnek. az egész szobát be szokták világítani, de volt h csak egy sarokban. volt vörös és zöld is. csak a vörös fénnyel jött lényt láttam. amúgy ezek nem félnek és egyenest a pofámba szoktak mászni.

volt egy cigány férfi szellem akinek a feje félig fel volt vágva, mondta h elrontották az agyműtétét. fura h ettől sem ilyedtem meg.

de amikor egy kisfiú szelleme jött....szólt többször h ne ilyedjek meg tőle. nem ronda, nem félelmetes. de az aurája erősen gonosz szerű, pedig nem tartja magát gonosznak. azt mondta h még nem született meg. egy nőnél akart leszületni és tudta is a nevét és egyéb adatait. túl sokszor vetélte el véletlenül. úgy 4-5 éves kisfiú volt. a közelembe jött és kicsit felsikítottam. nyomban ment is el.

2023. jan. 30. 18:30
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

17: hú, ez nagyon izgalmas, de csodálom, hogy bírod!!

Mesélj még!

Hogy érted azt, hogy a "pofádba szoktak mászni"?

Minek? Mit akarnak ?

Mit mondanak ill. kommunikálnak gondolom telepatikusan ?

Miért téged zaklatnak?

A szürkék el is raboltak?

2023. jan. 30. 20:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

elkezdtem írni a spirituális fejlődésről. majd megírom h hogyan kell kinyitni a harmadik szemet és a többi csakrát. akit érdekel:

[link]

hát a síkok szoktak keveredni. én csak spirituálisan megerősödtem és azétt tapasztalok dolgokat.

a pofámba maszas azt szó szerint kell érteni.

2023. jan. 30. 20:57
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"majd megírom h hogyan kell kinyitni a harmadik szemet"

Ezek után ki az hlye, aki ki akarná nyitni ?! :D

2023. jan. 30. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!