Mit kell olyankor csinálni, ha valami telepatikusan állandóan beszél hozzám?
Gondolatban hallom a hangját, nem a fülemmel.
Pszihiátriai gyógyszereket is szedek erre, de szerintem mind hiába, mert szerintem valami entitás zaklat.
De állandóan beszél és idegesít.
Ennyi?
Mi a kérdés?
Mik a támpontok?
Mit tettél eddig?
Kommunikációs próbálkozásra milyen tapasztalataid vannak?
*350 egyéb kérdés* :D
Saját tapasztalatból mondom:
Nem biztos, hogy hazudik.
Én azt tapasztaltam, hogy ezek az entik elég nagy szarkeverők. De nem mindegy, hogy milyen fajta.
Bibliai alapon ezek tisztátalan lelkek. Sivár helyeken bolyonganak, amikor kimennek az emberből. Ha pedig kimennek az emberből akkor vissza is akarnak menni. Olyan vagy, mint egy ház. Az üresen álló szépen feldíszített házakra pedig pályáznak ezek az entitások. Viszont van benned valami tisztátalan lélek, ami igyekszik nem beengedni entitásokat a házba. ha nem lenne benned valami entitás , akkor nem is nagyon hallanád a sugallatát. A többi entitás kint üvöltöz a ház előtt! engedj be engem is és engem is és engem is. jól megleszünk együtt.
Ha pedig beengeded őket akkor házibulit rendeznek, az pedig a ház lelakásával jár.
Hiába szeded a gyógyszereket. Így is hallod őket. Mit mond erre a doki? téveszméid vannak? Ugyan már. Kamu. Te vagy a ház. Megremeghetsz és kiűzheted ezeket az entiket. De vissza akarnak majd menni, mert a ház üres.
De van egy megoldás. Hívj be olyat a házba, akivel nem tudnak packázni. Olyat hívj be a házba, aki a jelenlétével gyötri az entitásokat. Ilyen pedig tudtommal csak Jézus van.
Azért írom le, mert velem is ez volt. Egész entitás családom volt. Súgtak is, sőt elmondták az igazat. De a vége mindig veszekedés lett. Sőt még a közelemben élő emberekre is ráakaszkodtak. Belőlem, belőlünk táplálkoztak. Elég tarkabarka irányokba vittek el engem is. Drog, alkohol, szerencsejáték, szex, pénz. Ilyen önző vágyakban kifejeződnek. Ez élteti őket, ha rászednek önző vágyak kielégítésére. nekem folyamatosan súgták, hogy megcsal a párom. Kezdetben nem hittem nekik, de kiderült, igaz volt.
Én szerencsés voltam. Nekem a kezembe akadt a Biblia és az újszövetségből tanultam. Megismertem Jézust és a tanítását is igyekszem az életembe átültetni, amennyire lehetséges. Így engedtem be jézust. Az entitások pedig bekussoltak. Ember nem képes ezek ellen semmit tenni. Csak egyedül Jézus megismerése és tanításainak tettekre váltása képes elhallgattatni őket.
Azért írom, hogy szerencsés voltam, mert láttam olyanokat, akik nem. Volt, aki halálra fagyott piásan az utcán, volt, aki a vonat elé lépett. Nagyon durva erők ezek és körbe leng rengeteg embert. Rabságban vannak szerencsétlenek.
Olvasd az evangéliumot. Ismerd meg Jézust , ha pedig megismerted , akkor hívd be az életedbe tanításai megtartásával. Így lesz a ház, ami te vagy lakott. Olyan ura lesz a háznak, melytől retteg az összes entitás.
Ez pedig egy végeláthatatlan kaland kezdete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!