Mit kell olyankor csinálni, ha valami telepatikusan állandóan beszél hozzám?
Gondolatban hallom a hangját, nem a fülemmel.
Pszihiátriai gyógyszereket is szedek erre, de szerintem mind hiába, mert szerintem valami entitás zaklat.
De állandóan beszél és idegesít.
Próbáld ignorálni, ne figyelj arra amit mond, tudatosan utasítsd el.
Képzelj el egy arany színű fénygömböt, aminek vastag falai vannak, és ez a gömb körbezár téged, -de akkora, hogy a karjaidat oldalra kinyújtva sem éred el, kizár minden negatív kommunikációt, és 24 órára megvéd minden ilyesmitől.
Ha gyógyszereket szedsz, de még mindig hallod, az nem igazán entitás. Az antipszichotikumok, de még az antidepresszánsok, és nyugtatók is nagyon erősen letompítják a szellemi érzékelést, ami nélkül nem látni, hallani, és érezni szellemi entitásokat. Valószínű, hogy rossz a gyógyszer, vagy az adagolás(tippre inkább a gyógyszer). Egyes antipszichotikumoknak lehet eléggé ellentmondásosan hallucináció a mellékhatása. Szerintem nagyon fontos lenne, hogy a tapasztaltakat elmondd a kezelőorvosodnak, hogy olyan gyógyszerre állíthasson be, ami tényleg hatásos.
Utólagosan-attól, hogy egy pszichés problémákra szedett gyógyszernek nem érzed a kívánt hatását, a tompító, szellemi észlelést gátló hatása még megmarad.
Mindenképp beszélj az orvosoddal erről.
Grimfox egyébként te honnan tudod hogy ezek a gyógyszerek letompítják a megérzéseit az embernek? Talán pszichiáter és gyakorlati okkultista vagy egyszerre? Jelöld már meg légyszi azt a forrást ahol ezt olvastad mert nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Tapasztalatból mondom. Többféle nyugtatót, és antidepresszánst szedtem már az elmúlt 17 év során.
Ezen kívül, ha végiggondolod, hogy mi a hatása ezeknek a gyógyszereknek, közvetlen tapasztalat nélkül is valami hasonló következtetésre juthatsz. Ez a jobb. Ne legyen közvetlen tapasztalatod.
Basszus remelem nem fogok idáig jutni xddd
A valóságot már többször érzékeltem torzan, ez a nagy félelmem hogy már hangokat is fogok hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!